Πατέρας ντύθηκε με τα ρούχα της κόρης του για να αποδείξει πως το συγκεκριμένο ντύσιμο είναι προκλητικό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μια διαμαρτυρία που τράβηξε την προσοχή, ένας πατέρας από την Αριζόνα, ο Ira Latham, έκανε μια τολμηρή δήλωση σε μια συνεδρίαση της σχολικής περιφέρειας Higley Unified School District στο Gilbert της Αριζόνα.

Ο πατέρας έβγαλε τα ρούχα που φορούσε και έμεινε με ένα crop top και ένα μίνι τζιν για να εκφράσει την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση του σχολικού συμβουλίου να χαλαρώσει τους κανόνες ενδυματολογικού κώδικα για τα παιδιά.

Η αντισυμβατική διαμαρτυρία του Latham είχε στόχο να τονίσει τις ανησυχίες του για τη νέα πολιτική του κώδικα ένδυσης, η οποία πίστευε ότι ήταν πολύ επιεικής. Η επικαιροποιημένη πολιτική επέτρεπε σχεδόν οποιοδήποτε ρούχο, αρκεί να μην εξέθετε το εσώρουχο του μαθητή.

Ο Latham είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και εξέφρασε την ανησυχία του, λέγοντας: «Ο ενδυματολογικός κώδικας είναι για να κυκλοφορήσει κάποιος σε μια πισίνα και όχι για σχολείο».

Πριν από την επικαιροποίηση της πολιτικής, απαγορευόταν στους μαθητές να εκθέτουν το στήθος, την κοιλιά ή τη μέση τους. Ωστόσο, ο νέος κώδικας ενδυμασίας περιόριζε μόνο την επίδειξη των εσωρούχων των μαθητών, κάτι που ο Latham βρήκε προβληματικό.

Παρά την τολμηρή και θαρραλέα διαμαρτυρία του Latham, το σχολικό συμβούλιο ψήφισε τελικά υπέρ του πιο χαλαρού κώδικα ενδυμασίας με οριακή διαφορά 3-2.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.