Δυτική Ελλάδα: Έξι νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατέσσερις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα 

Α) Στην Πάτρα 

 1. Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του, διότι την απείλησε λεκτικά.
 2. Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, μια γυναίκα, την οποία κατήγγειλε ο πρώην σύζυγός της, διότι χτύπησε τα δυο ανήλικα τέκνα τους, ηλικίας 9 και 4 ετών και τα απείλησε φραστικά.
 3. Σχηματίστηκε δικογραφία  σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει συζύγος του για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή βία.

Β) Στην Αιγιάλεια 

 1. Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι, ένας άνδρας,  σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία, για ενδοοικογενειακή βία. Τον κατηγορούμενο είχε καταγγείλει η αδερφή του, για λεκτική απειλή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν :

 • (2) κυνηγητικά όπλα
 • (1) φλόμπερ μονόκαννο
 • (1) κυνηγετική καραμπίνα
 • (1) αεροβόλο όπλο,
 • (1) αυτοσχέδιο μαχαίρι
 • (1) ξιφολόγχη
 • (2) κουτιά άκαπνης πυρίτιδας,
 • (7) σφαίρες
 • (1) βλήμα  και
 • (1) εργαλείο ανατροφοδότησης φυσιγγίων
 1. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή.
 2. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, διότι χτύπησε στο πρόσωπο και απείλησε φραστικά τη σύζυγό του.

Γ) Στη Δυτική Αχαία 

 1. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η κουνιάδα του, διότι την απείλησε φραστικά.

Δ) Σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων

 1. Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συμβία του, διότι την απείλησε τηλεφωνικά, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία. Κατά την σύλληψή του ο κατηγορούμενος αντιστάθηκε ασκώντας βία στους αστυνομικούς.

Ε) Στο Αγρίνιο

 1. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο πατέρας της, διότι του προκάλεσε σωματικές βλάβες και τον απείλησε λεκτικά.
 2. Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συντροφός του και η μητέρα της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σε αστυνομικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον κατηγορούμενο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

ΣΤ) Σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

 1. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο γιός της, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή μέσω τηλεφώνου.
 2. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει συζύγος του, διότι της προκάλεσε σωματικές βλάβες και την απείλησε, κρατώντας ένα μαχαίρι.

Ζ) Στο Μεσολόγγι 

 1. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συντρόφος του, για ενδοοικογενειακή βία, απειλή (μέσω εμμονικής παρενοχλητικής συμπεριφοράς) και εξύβριση.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συντρόφος του,  για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση, πράξεις που έλαβαν χώρα έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδια

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.