Ρομά έκλεψαν παιδικά παπούτσια από κατάστημα στην Άρτα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με το πρόσχημα ότι ήθελαν να ψωνίσουν μπήκαν τρεις γυναίκες Ρομά σε ένα κατάστημα παιδικών ρούχων στην Άρτα, το βράδυ της Μ. Τετάρτης, αλλά όταν έφυγαν χωρίς να αγοράσουν κάτι, η ιδιοκτήτρια διαπίστωσε ότι είχαν κλέψει ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσια και ειδοποίησε την Ασφάλεια.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν δύο από τις δράστιδες ηλικίας 49, 37 και 28 χρόνων, οι οποίες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία η οποία περιλαμβάνει και την τρίτη.

Αγόρασαν κλεμμένη μοτοσικλέτα και την διέλυσαν
Μέσα σε ένα πλαστικό τελάρο βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τα εξαρτήματα μιας μοτοσικλέτας που είχε κλέψει στις 23 Απριλίου ένας Έλληνας και την είχε πουλήσει σε άλλους δυο, οι οποίοι την διέλυσαν και έκρυψαν τμήματά της στην αποθήκη του ενός στον Πύργο. Τα εξαρτήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της μηχανής. Ο δράστης της κλοπής δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και σε βάρος των αγοραστών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Πηγή: protothema

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.