Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη μου με άλλαξε ως άνθρωπο, δεν με απασχολεί τίποτα πια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και το «Πρωινό ΣουΣου» για το νέο ριάλιτι που παρουσιάζει, το «Tv Queen», αλλά και τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Aρχικά, για το νέο ριάλιτι η παρουσιάστρια ανέφερε: «Έχει πολλά να δώσει το TV Queen. Είπα το ναι γιατί ήταν κάτι διαφορετικό από αυτά που είχα συνηθίσει να με βλέπω, ήταν ευχάριστη πρόκληση γιατί ήταν ένα νέο στοιχεία και τελείως διαφορετικό. Και από την άλλη γιατί και στη δεδομένη στιγμή και χρονικά μπορούσα να ταιριάξω το πρόγραμμα της μαμάς με το πρόγραμμα το επαγγελματικό. Ήρθαν και ισοστάθμισαν».

Αναφορικά με τις διαγωνιζόμενες, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Είναι ιδιαίτερες προσωπικότητες, ακόμα είναι άγουρα σε σχέση με αυτό το οποίο θα δούμε και το επόμενο διάστημα, γιατί διαρκώς ψήνονται, μαθαίνουν, εκπαιδεύονται και διαρκώς μπαίνουν σε ένα μονοπάτι που υπάρχουν άνθρωποι που τους δίνουν γνώσεις και συμβουλές. Είναι μονόδρομος για εμένα να αποκτήσουν εφόδια και να κάνουν αυτό που θέλουν. Τις βλέπω πολύ αποφασισμένες, είναι και κάποιες που έχουν ακόμα αυτό της κάμερας. Το καταλαβαίνω. Το live streaming αγχώνει πολλές».

Επίσης, πρόσθεσε: «Βλέπω ότι παραπάνω από ένα κορίτσια, αν συνεχίσουν με αυτόν τον ζήλο να θέλουν να μάθουν, είμαι βέβαιη ότι θα το επιδιώξουν και θα έχουν χώρο στην τηλεόραση. Δεν θα πω εκ των προτέρων αυτός κάνει, αυτός δεν κάνει, δεν είμαι σε θέση να το κρίνω. Η ιστορία έχει δείξει ότι σε ανθρώπους που τους είπαν ότι δεν κάνουν, έχουν κάνει τη διαδρομή, οπότε μη λέμε μεγάλες κουβέντες. Εγώ έχω ξεχωρίσει κορίτσια και θα δούμε κι άλλα στοιχεία στο μέλλον».

Σε ερώτηση για το αν έχει νιώσει αμφισβήτηση, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Εγώ ακόμα και τώρα που μιλάμε κρίνομαι και αμφισβητούμαι από πολύ κόσμο και στον χώρο της τηλεόρασης. Δεν είναι μακρινό. Δεν με φανταζόμουν ποτέ στην τηλεόραση, άρα δεν ξεκίνησα από πολύ νωρίς να ανοίγει μια πόρτα για να δεχτώ αμφισβήτηση. Όμως, δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που δεν αμφισβητήθηκε, ακόμα και τώρα και με το πρότζεκτ αυτό που αν μη τι άλλο είναι όχι μόνο αξιοπρεπές, βγάζει πράγματα για να δώσει. Ακούμε πολλά».

Για το τι θεωρεί ότι προκαλεί όλη αυτή την αμφισβήτηση, η ίδια είπε: «Δεν μπορώ να ξέρω, φαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε στοιχεία που στα μάτια κάποιον δεν είναι τέλεια, αλλά αυτό από μόνο του δεν με απασχολεί. Γι αυτό κάνω την προσπάθειά μου. Καμιά φορά νομίζω ότι όταν έχεις μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου, κάποιους ανθρώπους τους ενοχλεί. Και πάλι αυτό δεν με αφορά».

Και συμπλήρωσε: «Πλέον αυτά που θα άκουγα ή αυτό που συνέβαινε, γιατί ήταν κάτι συνεχές να έχω κάμερες να με ρωτάνε, να με κρίνουν, να μιλάνε για την εκπομπή που έκανα όχι με κολακευτηκά λόγια, αυτό τώρα εμένα δεν με πειράζει, αλλά όταν κάτι είναι πρωτόγνωρο και μπαίνεις σε μια συνθήκη τέτοια, ήμουν ανέτοιμη να το διαχειριστώ συναισθηματικά μέσα μου. Δεν ήταν όλα καλά μέσα μου. Πρακτικά όμως ήταν κι ένα μάθημα. Ή θα πας σπίτι σου ή θα εξελιχθείς. Αυτό με δυνάμωσε. Η κόρη μου με άλλαξε ως άνθρωπο. Τίποτα πια δεν με απασχολεί. Χαίρομαι γιατί δυναμώνω. Θέλω να έχει μια μαμά που να είναι πρότυπο για την κόρη της».

Συγχρόνως, τόνισε: «Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να αλλάξω εγώ. Να είμαι πιο δυνατή. Ήμουν ένα σφουγγάρι πάντα, συναισθηματικά απορροφούσα πράγματα που αφορούσαν τους ανθρώπους γύρω μου και στη ζωή μου είμαι έτσι. Εξακολουθώ να το έχω, απλά δεν είμαι όπως ήμουν πριν. Κάτι που είναι πρόβλημά σου, θα δω πώς θα το ζυγίσω, αλλά δεν θα γίνει δικό μου πρόβλημα».

Για το επαγγελματικό της μέλλον, η Ιωάννα Μαλέσκου υπογράμμισε: «Δεν έχω πλάνο. Έχω μπει στη λογική να κοιτάζω τη ροή των πραγμάτων. Τώρα για την επόμενη σεζόν, δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνω. Το βέβαιο είναι ότι θέλω να πάει καλά το TV Queen σε ό,τι περνάει από το χέρι μου. Θέλω να πάει κάλα, άσχετα με το πώς αποτυπώνεται στα νούμερα, δεν με απασχολεί αυτό. Δεν τα κοιτάζω. Κοιτάζω οι άνθρωποι που συνεργάζομαι να είναι χαρούμενοι μαζί μου. Έμαθα να κοιτάζω τα νούμερα, με εκπαίδευσαν. Έλεγα ότι δεν τα κοιτάζω, το πίστευα, αλλά άλλαξε στην πορεία και προφανώς και στεναχωριόμουν όταν δεν αποτυπωνόντουσαν στους πίνακε. Για εμένα, η επόμενη κίνηση και η επόμενη δουλειά σου από τους αριθμούς που προηγήθηκαν. Γιατί οι άνθρωποι που θα σε επιλέξουν, ξέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που ξέρει ο τηλεθεατής επιδερμικά για το πώς πάει η εκπομπή σου και εσύ. Δεν με επηρεάζει το νούμερο το οποίο θα γραφεί, σε σχέση με το πώς πάει μια εκπομπή. Όταν όμως κάτι το βλέπεις ότι είναι ότι να ‘ναι, τότε ναι η βάρκα κάπου μπάζει νερά. Ευτυχώς για εμένα κανείς δεν μου έχει πει για τα νούμερα».

Τέλος, αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο με τον οποίο συνεργάζεται στο νέο ριάλιτι, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Δεν πήγα εκ των προτέρων προϊδεασμένη για τη συνύπαρξη και τη συνεργασία μαζί του. Ίσα-ίσα πήγα με χαρά, Μόνο να σε ωφελήσει μπορεί. Στο ότι δεν συμφωνούμε με όλους τους ανθρώπους, αυτό είναι το γόνιμο κομμάτι».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.