Η ομάδα της καρδιάς του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο πρ. πρόεδρος των εργαζομένων στο ΙΚΑ και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Γιώργος Κυριακόπουλος ανήρτησε στο fb άρθρο του για την ομάδα της καρδιάς του:

Άρθρο μου στην Εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την οποία κ ευχαριστώ για την δημοσίευση.

ΔΙΑΓΌΡΑΣ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ

Απολογισμός μιας εξαιρετικής  χρονιάς με διαμάντια αθλητές στην νέα Φιλοσοφία μας.

Το τέλος αυτής της ποδοσφαιρικής χρονιάς βρίσκει τον ΑΟ ΔΙΑΓΌΡΑ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ να έχει πετύχει το σύνολο των στόχων που τέθηκαν με την έναρξη της.

Play off της Α ερασιτεχνικής Αχαΐας, Τελικός Κυπέλλου.

Μια ομάδα  νεανικη πλήρως ανανεωμένη,  (80% νέοι ποδοσφαιριστές  με το χαμηλότερο ΜΟ ηλικίας στην Κατηγορία), με παιδιά που μόχθησαν για το καλύτερο, με ποδοσφαιρικο πάθος, με σεβασμό σε κάθε αντίπαλο, χωρίς γκρίνιες, διαξιφισμούς,  με αξιοπρέπεια  χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα εντός κ εκτός γηπέδου.

Παιδιά κ ως χαρακτήρες κ ως αθλητές,  διαμάντια από την αρχή μέχρι τέλους, καθε στιγμη,  κάθε λεπτό,  κάθε αγώνα.

Μια ομάδα που έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κ όλοι την θαύμασαν σε πολλούς αγώνες, εντυπωσιάζοντας ακόμη κ τον επιτυχημένο προπονητή της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ Γιάννη Τάτση  ο οποίος έδωσε κ δημόσια συγχαρητήρια στον τελικό του κυπέλλου!!!

Οφείλω κ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την σημαντική συμβολή στα παραπάνω του προπονητή μας ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ ο οποίος όχι μόνο <έχτισε> αυτή την ομάδα,  αλλά με την σοβαρότητα του,  την φιλοσοφία του,  τις προπονητικές τους ικανότητες  κ την συναντιληψη με την διοίκηση σε όλα τα θέματα,  εξασφαλίστηκε μια άψογη συνεργασία και από τις δύο πλευρές χωρίς κανένα αγκάθι η προβλημα.Δυο  εκλεκτοί συνεργάτες του Κώστα Τσιπιανιτη  ο Θανάσης Βομπιρης (γυμναστής)κ ο Γιάννης Μπαλτιμας με την τεράστια καριέρα (γυμναστής τερματοφυλάκων)  είχαν καθοριστική  συμβολή στο τελικό θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννη Ποταμιάνος ως Γενικός αρχηγός ήταν η ήρεμη δύναμη εντός γήπεδου,  και  μαζί με τον Κώστα Κυριακόπουλο(Αντιπρόεδρος ) δεν έλειψαν στιγμή από προπονηση από αγωνα,  εξασφαλίζοντας τα πάντα σ’ όλους.

Υπάρχουν κ κάποιοι αφανείς συμπαραστάτες όπως ο   Κώστας Σπανός, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος που έδωσαν την ψυχή τους με κέφι να λειτουργούν όλα σωστά.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ στον Πρόεδρο του ΔΣ Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν παντού πάντα λύνοντας κάθε θέμα, κ  πέτυχε στην δύσκολη συγκυρία που ανέλαβε, μετά τον υποβιβασμό από την Γ Εθνική να συνεχίσει μια πλήρως επιτυχημένη πορεία με το Κύρος της ομάδας μας Ψηλά.

Η χρονιά στιγματίστηκε από την απώλεια του Κώστα Σκούφου αλλά υπάρχουν κ άλλοι φίλαθλοι, που αγαπούν την ομάδα,  αγωνίστηκαν σ’ αυτήν την στηρίζουν με πρώτο  τον Γιώργο Οικονομοπουλο

Ο ΑΟ ΔΙΑΓΌΡΑΣ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ κατάφερε να διατηρηθεί σε Εθνικές Κατηγορίες μια ολόκληρη δεκαετία αντλώντας εμπειρίες κ δημιουργώντας μια προϊστορία που κάνει την φανέλα του Βαριά.

Θα συνεχίσουμε στον νέο  δρόμο στην ίδια φιλοσοφία δίνοντας βάσει κ σε ποδοσφαιριστές από τα Βραχναίικα που αγωνίζονται να άλλες ομάδες, επιθυμώντας την επιστροφή  τους  κ στην  ακαδημία μας,  της οποίας οι νεαροί ποδοσφαιριστές απέδειξαν αυτή την χρονιά ότι εχουν και περιεχόμενο και μέλλον.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.