Άρης – Κηφισιά 1-1: Παλικαρίσιος βαθμός με Οζέγκοβιτς και εξαιρετική εμφάνιση για τους νεοφώτιστους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέο κάζο για τον Άρη, αυτή τη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς η Κηφισιά έφυγε όρθια παίρνοντας ένα βαθμό χάρη στο 1-1. Οι κίτρινοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μορόν στο 23′ και ο Οζέγκοβιτς στο 75′ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μπήκαν με διάθεση να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ και βρήκαν το γκολ στο 23ο λεπτό. Ο Φεράρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σουλεϊμάνοβ με κεφαλιά πάσα έστρωσε στον Ισπανό φορ, ο οποίος με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Κηφισιά που έμεινε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 75′. Ο Μασούρας με υπέροχη κούρσα και σέντρα από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί ήταν ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία.

Ο Άρης με αυτό το βαθμό εξακολουθεί να παραμένει εκτός τροχιάς playoffs, έχοντας οκτώ βαθμούς, ενώ η Κηφισιά ανέβηκε στους έξι, προσπερνώντας (έστω και προσωρινά) τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άρης είχε τα ηνία στο πρώτο μέρος
Ο Άρης μπήκε με διάθεση να πάρει την κατοχή της μπάλας, ενώ η Κηφισιά τον περίμενε πίσω από την μπάλα και έψαξε τις αντεπιθέσεις για να απειλήσει.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι στο ματς στο έκτο λεπτό. Ο Τετέι απέφυγε έναν αντίπαλο με ωραία ενέργεια και έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι. Εκεί πετάχτηκε ο Οζέγκοβιτς όμως η σκαστή κεφαλιά ήταν αδύναμη και ο Κουέστα μπλόκαρε.

Οι κίτρινοι απείλησαν με το σουτ του Μενέντες στο οκτώ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πάρντο, όμως ο Φαμπιάνο το έκοψε στο 8′. Έξι λεπτά ο Σουλεϊμάνοβ δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση, ωστόσο ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Ο Άρης βρήκε το γκολ με τον συνήθη ύποπτο, τον Λορέν Μορόν στο 23ο λεπτό και έπαιζε πιο απελευθερωμένα. Η Κηφισιά προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως η προσπάθεια του Οζέγκοβιτς είχε απάντηση από τον Κουέστα.

Ο Φεράρι που ξεκίνησε το πρώτο γκολ απείλησε και με το κακό του πόδι (το δεξί) στο 28ο λεπτό με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η τελευταία τελική του πρώτου μέρους ήταν το σουτ του Μενέντεθ, που δεν ανησύχησε τον Αναγνωστόπουλο στο 33′.

Η Κηφισιά έκανε το χτύπημα στο δεύτερο μέρος
Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά μπήκε καλύτεα στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε το γκολ, καθώς ήταν πίσω στο σκορ.

Ο Άρης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 52′. Ο Λορέν Μορόν έφυγε από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς, έπειτα από υπέροχη μπαλιά του Φεράρι, όμως ο Αναγνωστόπουλος τον νίκησε με ωραία επέμβαση.

Η Κηφισιά έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης με τον Οζέγκοβιτς στο 63ο λεπτό. Ο Μπράμπετς έκανε ολέθριο λάθος και ο Σέρβος μπήκε ανενόχλητος στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο το πλασέ του πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά μετά απείλησε η Κηφισιά με τον Κάρλσνον Μόμπεργκ, έπειτα από ωραία αντεπίθεση, ωστόσο το πλασέ του πέρασε άουτ. Η Κηφισιά βρήκε το γκολ που έψαξε με τον Οζέγκοβιτς στο 75′, έπειτα από υπέροχη σέντρα του Γιάννη Μασούρα. Ο Άρης πίεσε για να βρει το γκολ της νίκης, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Άρης: Κουέστα, Μπράμπετς, Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (83′ Μοντόγια), Νταρίντα, Βεστράτε (83′ Ζαμόρα), Πάρδο (57′ Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοβ (57′ Μόμπεργκ Κάρλσον), Μενέντες (69′ Ντουκουρέ), Μορόν.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μποτία (84′ Κωνσταντακόπουλος), Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας (69′ Πέιος), Ίλιεφ (Μπιφούμα), Μασούρας, Τετέι, Αντερέγκεν (62′ Κρισιούμα), Οζέγκοβιτς (84′ Γκόμπελιτς).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.