Μια υπέροχη ανάρτηση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H γνωστή Πατρινή γιατρός, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐασςτις εκλογές του περασμένου Μαΐου Ελένη Αδαμοπούλου έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση για την κάθοδο του συζύγου της, επίσης γιατρού, πρ. υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Δημήτρη Κωστακιώτη στις περιφερειακές εκλογές· 

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 

Επιτέλους πρέπει να εκλέγουμε ανθρώπους που έχουν αφήσει έργα όταν βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης κι όχι μόνο λόγια !

Ο Δημήτρης Κωστακιώτης, όχι μόνο είναι ακέραιος χαρακτήρας, αλλά έχει αποδείξει ότι με όσους συνεργάστηκε ( στην 6η ΥΠΕ , στον ΟΑΕΕ , στο ΙΚΑ , στο ΠΓΝΠ Ριο, στον Ιατρικό Σύλλογο, στις …ορχήστρες) είτε τον λάτρεψαν είτε παραδέχτηκαν την ψυχή , αλλά και την αποτελεσματικότητα σε ό,τι αναλαμβάνει.

Όλοι μας είμαστε περήφανοι για τις   ΤΟΜΥ  ( 9 στην Αχαΐα , 1 στην Ηλεία , 1 στην Αιτωλοακαρνανία και 31 συνολικά στην 6η ΥΠΕ τις περισσότερες σε όλη την Ελλάδα ) τις οποιες λειτουργησε το 2018 με πλήρη στελέχωση και στις οποιες ακόμη και τώρα εξυπηρετούνται σε θέματα υγείας κάθε μήνα χιλιάδες κόσμου δωρεαν!

Είναι ο άνθρωπος που δυο φορές έκλεισε ενα «μεστό» ιδιωτικό ιατρείο για να υπηρετήσει την δημόσια υγεία ( το 2015 στην 6η ΥΠΕ και από φέτος στο ΚΥ Αγίου Αλεξίου , έλλειψη ορθοπεδικών στην πρωτοβάθμια Αχαΐας).

Το χαμηλό προφίλ που κρατάει από επιλογή του , τον τιμάει ακόμη περισσότερο …όσοι τον γνωρίζουμε ξέρουμε ότι είναι αυτός στον οποίο μπορούμε να προστρέξουμε , να μας σταθεί , να μας δώσει λύση …είναι ο άνθρωπος μας …ο άνθρωπος μου.

Στις αυτοδιοικητικές ψηφίζουμε ανθρώπους …ανθρώπους με όραμα και ικανούς για έργα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.