Μενίδι: Γυναικοκτονία «βλέπουν» οι Αρχές – Της έστησε καρτέρι θανάτου, τη μαχαίρωσε κι εξαφανίστηκε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεότερη ενημέρωση:  Μια 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία που το Μεγάλο Σάββατο είχε πάει στην Αστυνομία και μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022, είχε ζητήσει και πάλι βοήθεια από τις αρχές, είναι το πρόσωπο που στις 06:30 το ξημέρωμα βρέθηκε σφαγμένη με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όταν στις 7/5/2024, σε άθλια κατάσταση, πέρασε το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι και κατήγγειλε τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, οι αστυνομικοί της πρότειναν την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή, εκείνη αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα.

Αν και το ίδιο δραματικό σκηνικό είχε επανέλθει και 18 Σεπτεμβρίου 2022. Όλα δείχνουν ότι πίσω από το άγριο έγκλημα στη μέση του δρόμου κρύβεται ο εν διαστάσει σύζυγος της, οι αρχές τον αναζητούν, ενώ ανατριχιαστική είναι η διαπίστωση των αναλυτών που Ανθρωποκτονιών, πως η συγκεκριμένη δολοφονία, παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνη της άτυχης Κυριακής Γρίβα έξω από το τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Το σενάριο της γυναικοκτονίας εξετάζουν οι Αρχές για το θρίλερ στο Μενίδι, όπου μία γυναίκα περίπου 40 ετών βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου.

Πρώτη ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά από ενημέρωση που έλαβε το πρωί της Πέμπτης για μια γυναίκα νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κοντά στη γυναίκα βρέθηκε ένα μαχαίρι , ίχνη αίματος αλλά και μια τσάντα.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα, η οποία εκτιμάται ότι είναι περίπου 40 ετών, έφερε έφερε χτύπημα από μαχαίρι στην κοιλιά.

Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο είναι ότι πρόκειται για δολοφονία με τον δράστη ή τους δράστες να άφησαν τη γυναίκα στον δρόμο μετά το χτύπημα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.