Πέθανε ο Χάρης Μπελτεγρής, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στα 40 του χρόνια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο Χάρης Μπελτεγρής επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με την είδηση να σκορπίζει τη θλίψη.

Τον θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή έκανε γνωστό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως τον πιο οξυδερκή παίχτη της γενιάς τους και τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση.

«Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα. Καλό ταξίδι εκεί ψηλά», αναφέρει μεταξύ των άλλων.

Ο Χάρης Μπελτεγρής διετέλεσε γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ καθώς και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βορείων Προαστίων.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Χρηστίδης έγραψε:

«Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια.
Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χάρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ένα παιδί-θαύμα.
Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια;
Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του 07; τη συνδιάσκεψη του 08; τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του 13; τα όνειρα μετά την Σαουδική Αραβία και την Αγγλία; Την Επίδαυρο; Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν τις εκλογές του 23;
Ο Χάρης Μπελτεγρής ήταν ο πιο οξυδερκής παίχτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ότι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή.
Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα.
Καλό ταξίδι εκεί ψηλά.
Θα μας λείψεις πολύ και περισσότερο στην Καίτη σου, τον Άρη, τον Κώστα.
Δόξα και τιμή».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.