Λίβερπουλ: “Απαράδεκτο ότι δεν δόθηκε επαρκής χρόνος για να ληφθεί η σωστή απόφαση στο γκολ του Ντίας”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η διοίκηση της Λίβερπουλ προχώρησε σε μια κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει στην Αγγλία. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε ανακοίνωση για το καθαρό γκολ του Λουίς Ντίας που δεν μέτρησε κόντρα στην Τότεναμ γιατί ο VAR δεν κατάλαβε πως ο επόπτης το είχε ακυρώσει.

Οι κόκκινοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι είναι απαράδεκτο το ότι δεν δόθηκε επαρκής χρόνος για να ληφθεί η σωστή απόφαση, ενώ ξεκαθάρισαν την αντίθεσή τους με τον χαρακτηρισμό του ανθρώπινου λάθους.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:
“Αποδεχόμαστε πλήρως το ότι οι διαιτητές εργάζονται υπό μεγάλες πιέσεις, αλλά αυτές οι πιέσεις υποτίθεται ότι πρέπει να μειώνονται με την ύπαρξη του VAR. Ως εκ τούτου, είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν δόθηκε επαρκής χρόνος για να ληφθεί η σωστή απόφαση και το ότι δεν υπήρξε μεταγενέστερη παρέμβαση.

Το ότι τέτοιες αστοχίες έχουν χαρακτηριστεί ως σημαντικό ανθρώπινο λάθος, είναι επίσης απαράδεκτο. Οι αποφάσεις θα πρέπει να καθορίζονται μόνο με την επανεξέταση και με πλήρη διαφάνεια.

Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την αξιοπιστία της μελλοντικής λήψης αποφάσεων, όπως ισχύουν για όλους τους συλλόγους, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τέτοιου είδους καταστάσεις δεν θα επαναληφθούν.

Στο μεταξύ, θα διερευνήσουμε το εύρος των διαθέσιμων επιλογών, δεδομένης της σαφούς ανάγκης για κλιμάκωση και επίλυση του θέματος”.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.