Ρέα Τουτουντζή: Και τα μπότοξ μου έχω κάνει και τις βιταμινούχες ενέσεις στο παρελθόν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ρέα Τουτουντζή αναφέρθηκε στην εθελοντική αιμοδοσία, την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της αλλά και την σχέση που έχει με τον χρόνο, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day».

Ειδικότερα, για τον χαμό του πατέρα της, είπε: «Έχασα τον πατέρα μου πριν από λίγο καιρό και έχω κάποια θεματάκια, για τα οποία και πρέπει ανά γίνονται συχνά πυκνά κάποια ταξίδια προς την Αίγυπτο οπότε απέχω λίγο από τον χώρο. Ελπίζω να έχω ξεμπερδέψει σε λίγο καιρό και να βρεθώ και γω λίγο ξανά στον θεατρικό χώρο γιατί τον αγαπώ πάρα πολύ».

«Η ζωή είναι υπέροχη. Θεωρώ πως σου δίνει αυτά που αντέχεις. Στην αρχή σοκάρεσαι με διάφορα πράγματα και μετά ανακαλύπτει μια δύναμη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για την εμφάνισή της σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι και τα μπότοξ μου έχω κάνει στο παρελθόν και τις βιταμινούχες μου ενέσεις. Είναι όμως μια δεκαετία τώρα που πραγματικά δεν με γέμιζε πλέον αυτό και ήθελα να αφήσω λίγο τη φυσική κατάσταση της πορείας της ζωής, να το ευχαριστηθώ. Και ξεκίνησα από το μαλλί».

Επίσης, τόνισε τη σημασία της απενοχοποίησης του να μεγαλώνει μια γυναίκα φυσικά και να αποδέχεται τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δίνουμε κάποια πρότυπα στα νέα κορίτσια, τα οποία θεωρώ ότι δεν μπορείς να τα φτάσεις. Δεν υπάρχουν, είναι όλα computerized, είναι Instagram και photoshop. Επίσης, δεν είναι ντροπή να μεγαλώνεις, για μένα αυτό είναι τεράστια υπόθεση. Έχουμε κάνει τις γυναίκες να φοβούνται να μεγαλώσουν, να ντρέπονται να μεγαλώσουν. Δηλαδή αυτή η μικρή ρυτιδούλα είναι πώς έχεις γελάσει στη ζωή σου, πώς έχεις κλάψει στη ζωή σου».

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.