Εκατοντάδες γονείς και παιδιά στο “Family Day”! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Safety Project συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών –Μαιευτών Πάτρας, πραγματοποίησε την εκδήλωση “Family Day” όπου αφορά στα Δικαιώματα των παιδιών και της Οικογένειας, τις Πρώτες Βοήθειες για Βρέφη και Παιδιά από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Μητρικό Θηλασμό και τη Φροντίδα μωρού!

Εκατοντάδες γονείς και κηδεμόνες με παιδιά, ήταν μαζί μας στο Family Day, την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου 2024, στο Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής, (Οδός Σταδίου, Πλατάνι Ρίο).

Η εκδήλωση “Family Day” ήταν υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υπό την Αιγίδα του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής.

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Ζαχαράκη Σοφία, η οποία μίλησε για την οικογένεια, την εκδήλωση “Family Day” και τον Οργανισμός Safety Project.

H Έκθεση φωτογραφίας “Δικαιώματα & Αντιθέσεις” της Δημοσιογράφου και Προέδρου του Οργανισμού Safety Project, Ελένης Βασιλοπούλου, όπου μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της, παρουσιάζει τα Δικαιώματα των παιδιών που τα απολαμβάνουν σε αντίθεση με παιδιά που τα στερούνται. Παιδιά, που πρωταγωνιστούν για να περάσουν ηχηρά μηνύματα μέσα από φωτογραφίες (σε μορφή Poster) που δημιουργούν αντιθέσεις.

Η Ομάδα Παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents, με τον Πασχαλινό Λαγό, τον Πίτερ Παν και την Τίνκερμπελ, έπαιξαν με τα παιδιά και αναζήτησαν τα κρυμμένα αυγά για το για παιχνίδι του Κρυμμένου Θησ–Αυγού!

Μικροί και μεγάλοι διακόσμησαν Λαμπάδες για τα παιδιά – μαχητές του παιδικού καρκίνου, που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη–ΕΛΠΙΔΑ»

Με τη συμμετοχή του my-jewels.grκαι της Κατερίνας Μπαρμπούνη, δημιουργήθηκαν υπέροχα σχέδια σε λαμπάδες για όλα τα παιδιά!

Είχαμε τη χαρά, να βρίσκεται μαζί μας η παιδίατρος Αλεξάνδρα Κοσμαρίκου, όπου μας σύστησε το βιβλίο της “Μεγαλώνω παιδιά” ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Στην εκδήλωση μίλησε η Ματίνα Λαδικού, Σύμβουλος Υγείας και Εγκληματολόγος, όπου εκτός από τις μορφές της σύγχρονης οικογένειας, μίλησε και για τη βία μεταξύ των ανηλίκων.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Πάτρας, Μαρία Κιούρτη, μίλησε για το ρόλο της μαίας στην οικογένεια και το πρόγραμμα “Μαία στο σπίτι”

To “Family Day” ολοκληρώθηκε με το σεμινάριο μεταξύ μαιών – μαιευτών από την κα Ελένη Θεοδωρίδου, Υποψήφια Διδάκτορας του ΔΙΠΑΕ και Συντονίστρια του Δικτύου Μαιών – Μαιευτών της 1ης ΔΥΠΕ”.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.