Η εισπρακτική επέστρεψε την αποζημίωση για τις πλημμύρες στον πεθερό του Θανάση Βισκαδουράκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών, προχώρησε την περασμένη Παρασκευή ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, στο LIVE NEWS.

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στο MEGA, κατήγγειλε πως οι αποζημιώσεις ύψους 6.500 ευρώ που κατατέθηκαν προσωρινά στους λογαριασμούς πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, μετά το φονικό πέρασμα του Daniel στην περιοχή, κατέληξαν σε εισπρακτικές εταιρείες.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του αλλά και σε άλλους πλημμυροπαθείς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα των αποζημιώσεων είναι ακατάσχετα και δε συμψηφίζονται με χρέη στην εφορία.

«Του έβαλαν μέρος του ποσού»

«Μετά την εκπομπή, που το έκανες θέμα, τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι θα του βάλουν το ποσό. Του έβαλαν 5.700 ευρώ και το υπόλοιπο του είπαν σήμερα», λέει με νέα του παρέμβαση ο γνωστός ηθοποιός.

«Περνάει σήμερα από την τράπεζα και του λένε ότι δεν υπάρχει αριθμός λογαριασμού και χρήματα», είπε ο ίδιος, ενώ με την απειλή ότι θα βγει στην τηλεόραση και θα δημοσιοποιήσει εκ νέου το θέμα, τα λεφτά μπήκαν τελικά με ολόκληρο το ποσό.

«Ήθελα το σύστημα το κυβερνητικό να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους», λέει ο ηθοποιός, κάνοντας έκκληση για κρατική βοήθεια στις πλημμυρισμένες περιοχές.

Μάλιστα, υπογραμμίζει πως τα χρήματα δεν έχουν επιστραφεί σε όλους όσοι τα δικαιούνται.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.