Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Σκιάθο – Σε lockdown και η Μαγνησία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά και τις Σποράδες προκαλώντας μεγάλα προβλήματα. Πριν από λίγο με μήνυμα 112 απαγορεύθηκε η κυκλοφορία στο νησί της Σκιάθου.

Το μήνυμα γράφει: Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ απαγορεύεται η κυκλοφορία στο νησί της Σκιάθου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Οι εικόνες από το νησί είναι αποκαλυπτικές.

«Πνίγεται» στη δίνη της κακοκαιρίας Daniel η Μαγνησία, που τέθηκε σε lockdown, καθώς λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (05.09.23) δόθηκε εντολή απαγόρευσης κυκλοφορίας στο ορεινό δίκτυο του νομού, που δέχεται άγριο σφυροκόπημα από τα φονικά καιρικά φαινόμενα, με τη χώρα να μετρά ήδη έναν νεκρό στο Βόλο και έναν αγνοούμενο. Την ίδια ώρα, υπερχείλισε ο χείμαρρος Κραυσίδωνας, με συγκλονιστικά πλάνα από το σημείο να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας περίπου 50 ετών στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου στην περιοχή Χρυσοχοίδη. Ο άτυχος άνδρας βγήκε από το σπίτι του και μετέβη δίπλα σε χώρο, όπου είχε κάποια ζώα, όμως εξαιτίας της βροχόπτωσης που έπεφτε ασταμάτητα υποχώρησε τοίχος που τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντές, καθώς λόγω της υψηλής στάθμης του νερού δεν ήταν δυνατόν να προσεγγίσει ασθενοφόρο. Ο άνδρας δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός.

Την ίδια ώρα, ένας άνδρας γύρω στα 30-34 έτη που παρασύρθηκε από ρέμα στον Άγιο Γεώργιο, αναζητείται. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε χείμαρρο με το αυτοκίνητό του, πήγε να βγει από αυτό και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. 

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε ο Γιάννης Αρτοποιός στον Βόλο έπεσαν 12.000 κεραυνοί μέσα σε μόλις 2 ώρες, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί πάνω από 270 κλήσεις.

Στο μεταξύ, απαγόρευση κυκλοφορίας, εκτός από τη μητροπολιτική περιοχή του Βόλου, επιβάλλεται από τις 11:20 και σε όλη την περιοχή του Πηλίου και την ορεινή Μαγνησία γενικότερα, λόγω της επιδείνωσης της κακοκαιρίας Daniel.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.