Μια 22χρονη διηγήθηκε στο TikTok τρεις ασυνήθιστες παρενέργειες μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Cecilia-Joy Adamou, από το Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου, μίλησε στους ακολούθους της στο TikTok για τις επιπτώσεις που είχαν οι πολυάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις της

@scars.and.stuff

So yeh that’s me lol 😅 #disabilitytiktok #disability #learnontiktok #BOSSMoves #ohno #weirdtok #foodie #bekind

♬ Oh No – Kreepa

Σε ένα γρήγορο βίντεο, η TikToker ανέλυσε μάλιστα τρεις επιπτώσεις που μπορεί να παρατηρήσει ο καθένας. Η Cecilia που έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης του καρκίνου του εγκεφάλου, μεταμόσχευση καρδιάς και νεφρού, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να μοιραστεί το ιατρικό… της ταξίδι

Σε ένα viral βίντεο, αποκάλυψε τρεις “περίεργες παρενέργειες” που ένιωσε μετά από τις χειρουργικές τις επεμβάσεις.

Ξεκίνησε επισημαίνοντας ότι κάποιος μπορεί να δει την καρδιά της να χτυπά μέσα από το στήθος της. Στη συνέχεια έδειξε ένα σημείο στο κεφάλι της όπου τα μαλλιά της δεν ξαναβγήκαν ποτέ μετά την επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο.

Στο τέλος του βίντεο εξήγησε ότι τα πόδια της δυστυχώς δεν κινούνται λόγω νευρικής βλάβης.

Αφού υποβλήθηκε σε σωτήρια χειρουργική επέμβαση όταν ήταν έξι μηνών, μπόρεσε να ζήσει μια σχετικά φυσιολογική παιδική ηλικία μόνο για έξι χρόνια.

Τον Απρίλιο του 2010, η Σεσίλια χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση αφού το πρόβλημα στην καρδιά της επιδεινώθηκε και κατέληξε να υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 υποβλήθηκε σε νέα 12ωρη χειρουργική επέμβαση, αφού υπέστη νέα καρδιακή ανακοπή.

Σχολιάζοντας το παραπάνω βίντεο, ο κόσμος επαίνεσε τη Cecilia για το θάρρος της. Ένα άτομο έγραψε: «Είσαι απίστευτη! Ειλικρινά είσαι έμπνευση για όλους». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Θεέ μου, τι γενναία πολεμίστρια που είσαι».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.