Έφαγε 7.500 θερμίδες μέσα σε δέκα λεπτά: Το περιβόητο πρωινό που μπορούν να το τελειώσουν μόλις το 2% των θαμώνων του εστιατορίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Leah Shutkever, μια διάσημη πρωταθλήτρια της γρήγορης κάταποσης φαγητού, πέτυχε πρόσφατα ένα εκπληκτικό κατόρθωμα που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Με αξιοσημείωτη ταχύτητα και αποφασιστικότητα, η Leah καταβρόχθισε ένα πρωινό-μαμούθ 42 τεμαχίων, που περιείχε 7.500 θερμίδες, μέσα σε 10 λεπτά. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα έλαβε χώρα στο καφενείο The Hungry Hossee στο Corby, Northamptonshire, όπου η όρεξη της Leah συνάντησε το ταίρι της.

Με καταγωγή από το Μπέρμιγχαμ, η αστραπιαία κατανάλωση της Leah την οδήγησε στα βιβλία των ρεκόρ ως το ταχύτερο άτομο που κατέκτησε αυτή την κολοσσιαία γαστρονομική πρόκληση. Με τον χρόνο να τρέχει, καθάρισε με μαεστρία το πιάτο της σε μόλις 10 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, επιδεικνύοντας τόσο το ανταγωνιστικό της πνεύμα όσο και τις εντυπωσιακές διατροφικές της ικανότητες.

Σε ολόκληρο το East Midlands, φαίνεται να υπάρχει όρεξη για τέτοια τολμηρά διατροφικά κατορθώματα. Μια καφετέρια στο Leicestershire αποκάλυψε την περιβόητη «πρόκληση 666», μια διαβολικά δελεαστική αποστολή που μόνο ένα μόλις 2% των ατόμων μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία. Το The Copper Kettle στο Coalville προσφέρει αυτό το γεύμα-μαμούθ που ονομάστηκε “το πρωινό του διαβόλου”, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από έξι λουκάνικα, έξι φέτες μπέικον, τηγανητά αυγά, πατάτες, μαύρη πουτίγκα, ψητά φασόλια, ντομάτες, μανιτάρια και έξι φέτες τοστ ή τηγανητό ψωμί.

Με την αξιοσημείωτη νίκη της Leah, ο κόσμος του διαγωνιστικού φαγητού συνεχίζει να διευρύνει τα όρια των γαστρονομικών επιτευγμάτων, γοητεύοντας τη φαντασία τόσο των συμμετεχόντων όσο και των πρόθυμων θεατών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.