Συγκλονίζει η σύζυγος του πυροσβέστη που πέθανε εν ώρα υπηρεσίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θλίψη έχει σκορπίσει ο χαμός του άτυχου πυροσβέστη, πατέρα 2 παιδιών, ο οποίος υπηρετούσε 23 χρόνια.

Ο55χρονος άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος το απόγευμα της Παρασκευής σε φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγός του συγκλονίζει: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, τίποτα απολύτως. Ήταν σε ένα συμβάν, όταν τελείωσε έσκυψε να μαζέψει τους σωλήνες και είπε “ζαλίστηκα”. Είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και κατά τη διακομιδή στο 424 δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν».

Η ιατροδικαστική εξέταση, που θα γίνει τη Δευτέρα, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στην οικογένεια του άτυχου πυροσβέστη.

«Περίπου τέσσερις ώρες πριν μιλήσαμε και 2 ώρες πριν μας ενημερώσει η υπηρεσία, ανταλλάξαμε μηνύματα. Ήταν μια χαρά, ήταν ευδιάθετος, αστειεύτηκε… Ήταν ένας άνθρωπος χαρούμενος, ήταν πάρα πολύ δοτικός στην οικογένειά του, ήταν συμπαραστάτης. Δεν άφηνε μέρα που να μην περπατήσει… Πριν 10 μέρες ανέβηκε στον Όλυμπο με 2 φίλους του», είπε η σύζυγός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του, θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.