Σοκ με γυναικοκτονία στην Κύπρο: Την μαχαίρωσε και την πέταξε στο δρόμο από το μπαλκόνι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άγρια δολοφονία στην περιοχή Τρεμιθούσα στην Πάφο της Κύπρου, όταν ζευγάρι που ζούσε σε συγκρότημα διαμερισμάτων για άγνωστο λόγο είχε διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του φιλελεύθερου, η 40χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία πήρε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 48χρονο Ελληνοπόντιο -με καταγωγή από τη Γεωργία- σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια την μαχαίρωσε και την πέταξε στο δρόμο από το μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δράστης ο οποίος είναι τραυματισμένος αλλά δεν κινδυνεύει.

Το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις Αρχές μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ανακρίσεις για να διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες του φόνου.

Η παρέμβαση του υπουργού

Το γεγονός προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Μάριου Χαρτσιώτη, όπως αναφέρει philenews.com, καθώς υπάρχει η είδηση πως γείτονας τηλεφώνησε τέσσερις φορές στην Αστυνομία για να καταγγείλει τη βία στην οικογένεια, πριν το φονικό γυναίκας.

Ο υπουργός έδωσε οδηγίες, στην περίπτωση που υπάρχουν ευθύνες για ολιγωρία, να αποδοθούν. Αυτή την ώρα ανακριτές κινούνται ώστε να λάβουν κατάθεση από τον πολίτη και να εξετάσουν τις κλήσεις του, ώστε να διερευνηθεί η σοβαρή αυτή καταγγελία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.