Κατερίνα Καινούργιου: Δεν μου άρεσε η ερώτηση στη Νανά Παλαιτσάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Τι ερώτηση ήταν αυτή; Ποτέ δεν θα σκεφτόταν κανένας από εμάς να φέρει τη Νανά Παλαιτσάκη για live δοκιμαστικό» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Νανά Παλαιτσάκη ρωτήθηκε αν η παρουσία της στη Super Κατερίνα ήταν live δοκιμαστικό με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην εκπομπή της.

«Με ξαφνιάζετε με αυτό που λέτε γιατί live δοκιμαστικό για εμένα είναι λίγο περίεργο. Με ξέρουν πάρα πολλά χρόνια και ξέρουν την υπογραφή μου και ποια είμαι. Θέλει πολλή φαντασία για να σκεφτώ ότι με τοποθετούν κάπου για να κάνω live δοκιμαστικό» απάντησε η Νανά Παλαιτσάκη στην ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Να πω κάτι ότι δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η ερώτηση. Δεν ξέρω ποιος συνάδελφος την έκανε κι αρχικά δεν συμφωνώ με αυτά τα live δοκιμαστικά όταν μιλάμε για τέτοια πρόσωπα.

Η Νανά Παλαιτσάκη έχει μία τεράστια εμπειρία στην τηλεόραση, είναι πιο πολλά χρόνια από όλους, έχει πει το πρώτο δελτίο στην ιδιωτική τηλεόραση.

Εμείς την έχουμε καλεσμένη στην εκπομπή μας γιατί μας τιμά η παρουσία της. Τι ερώτηση ήταν αυτή; Ποτέ δεν θα σκεφτόταν κανένας από εμάς να φέρει τη Νανά Παλαιτσάκη για live δοκιμαστικό.

Ξέρεις ποια είναι η Νανά. Και πολύ ωραία απάντησε η Νανά. Δεν υπάρχουν live δοκιμαστικά. Δεν μου άρεσε αυτή η ερώτηση» είπε από τη μεριά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.