Η πρώτη δήλωση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αστυνομική προστασία ζήτησε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, η οποία ξυλοκοπήθηκε από εκείνον.

Η γυναίκα παραμένει σε κατάσταση – σοκ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «είμαι χάλια και ψυχικά και σωματικά. Προσπαθώ να διαφυλάξω τη σωματική και ψυχική υγεία. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Δεν γινόταν άλλο», είπε μιλώντας στο STAR.

Ο γνωστός ποινικολόγος αφέθηκε σήμερα (17/06) ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη γυναίκα του, με τον Άρειο Πάγο, ωστόσο, να διατάζει τη διενέργεια προκαταρτικής πειθαρχικής έρευνας για ενδεχόμενες ευθύνες δικαστικού και εισαγγελικού λειτουργού, αναφορικά με τις ενέργειες εκείνων στο στάδιο της προδικασίας για την υπόθεση.

Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του, αφού ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, ο Απόστολος Λύτρας διώκεται και πειθαρχικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας. Πλέον, η υπόθεση θα διερευνηθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η ανατριχιαστική κατάθεση της συζύγου του Απ. Λύτρα: «Ούρλιαζα για βοήθεια – Το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίματα, τα κατάπινα και ένιωθα ότι πνίγομαι»

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Απόστολου Λύτρα, περιέγραψε στην κατάθεσή της η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου. Η ίδια – όπως αναφέρει – σε καθεστώς τρόμου, τον παρακαλούσε να σταματήσει και να την πάει στο νοσοκομείο.

«Με χτύπησε στο πρόσωπο έχοντας τα χέρια του σε γροθιά», λέει μεταξύ άλλων η γυνάικα και περιγράφει πως ούρλιαζε βοήθεια και τον παρακαλούσε να σταματήσει, με το πρόσωπό της γεμάτο αίματα.

Αναλυτικά η κατάθεσή της
«Γύρω στις 23.30 λογομαχήσαμε για μια ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα γιατί εγώ κοίταζα το κινητό μου και ο σύζυγός μου δεν ξέρω τι θεώρησε πάντως μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας. Η αλήθεια είναι ότι εγώ μιλούσα με την αδερφή μου στην οποία είχα αφήσει το παιδί μου για να βγούμε και η οποία μου έστελνε βιντεάκια με την μικρή μου. Μου ζήτησε επιτακτικά να φύγουμε αλλιώς θα έκανε φασαρία μέσα στο μαγαζί.

Άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε μικρή απόσταση σε ένα απόμερο μέρος δεξιά του δρόμου που είχε χώρο σταμάτησε το αυτοκίνητο και με χτύπησε στο πρόσωπο έχοντας τα χέρια του σε γροθιά. Σημειωτέον ότι όλη αυτή την ώρα μου είχε πάρει το κινητό. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ούρλιαζα βοήθεια και τον παρακαλούσα να σταματήσει, ενώ το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίματα και τα κατάπινα και ένιωθα ότι πνίγομαι.

Με οδήγησε στο σπίτι. Εγώ όταν μπήκα μέσα με όσες δυνάμεις είχα γιατί ζαλιζόμουν πολύ και ήμουν πολύ χτυπημένη του είπα ότι πάω να πλυθώ. Όταν ανέβηκα στο δωμάτιο προκειμένου να πάρω το κουμπί πανικού που είναι συνδεδεμένο με τον συναγερμό και χτυπάει κατευθείαν στην αστυνομία με πρόλαβε και το πήρε αυτός και συνέχιζε να κρατάει το κινητό μου.

Μπήκαμε μαζί στην είσοδο της Ευρωκλινικής. Είπα ότι θέλω να με δει γιατρός στα επείγοντα επειδή έχω χτυπήσει στο κεφάλι. Με πήρε κατευθείαν ο γιατρός στο εξεταστήριο μόνη μου και δεν επέτρεψε στον σύζυγό μου να μπει. Μαζί ήρθε και μια νοσοκόμα. Μόλις με πλησίασε η νοσοκόμα της είπα αμέσως ότι με έχει χτυπήσει ο άνδρας μου. Ότι φοβάμαι και τον ίδιο και το είπα και στον γιατρό. Μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία… Όπως πράγματι και έγινε.

Τον Οκτώβρη του είχα ζητήσει να χωρίσουμε αλλά δεν ήταν βίαιος παρότι ήταν δύσκολος ως χαρακτήρας».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.