Στράτος Τζώρτζογλου για Βάνα Μπάρμπα: «Ήρθε στο γύρισμα με ένα διχτυωτό φόρεμα και πάθαμε εγκεφαλικό»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Βάνα Μπάρμπα και ο Στράτος Τζώρτζογλου συναντήθηκαν μετά από 26 χρόνια και μίλησαν το πρωί της Δευτέρας 17/6 στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» περιγράφοντας άγνωστες ιστορίες από την αγαπημένη σειρά «Το σημάδι του έρωτα».

Αρχικά, ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε: «Όταν μου έγινε η πρόταση μου είπαν ότι θα υποδυθώ το κακό παιδί, είπα “θα είναι πολύ ενδιαφέρον να είμαι με τη Βάνα Μπάρμπα”. Η Βάνα Μπάρμπα ήρθε στο γύρισμα με ένα διχτυωτό φόρεμα για να γυρίσει μία σκηνή που έπρεπε να ανέβει σε μία ελιά, πάθαμε εγκεφαλικό. Με τη Βάνα υπήρχε ένας εξευγενισμένος ερωτισμός».

Στην συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε από την πλευρά της: «Ο Λευτέρης Καπώνης ήταν ο συνδετικός κρίκος για το “Σημάδι του έρωτα”. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Καπώνη ήταν “για τι λεφτά μιλάμε;”, μου λέει “θα διαβάζεις όμως”. Ο Στράτος ήταν δοσμένος στη δουλειά, εγώ ήμουν λίγο ερωτευμένη, αγαπούσα τη ζωή περισσότερο από την τέχνη μου.

Ήμουν σε μία σκηνή πάνω σε ένα άλογο, έβγαλα μία χτένα να χτενιστώ κι έπεσε πάνω στο άλογο που αφήνιασε, παραλίγο να σπάσουμε το κεφάλι μας. Με τον Στράτο δεν τσακωθήκαμε ποτέ, υπήρχε μία χημεία που άρεσε στον κόσμο. Ήμασταν φίλοι με τον Γιάννη Πάριο, ήρθε στο γύρισμα κι έγραψε το “Δώσε μου λιγάκι ουρανό” σε ένα πακέτο τσιγάρα. Η Τζένη Μπότση είχε πολύ σεξαπίλ, βγαίναμε μαζί μετά τα γυρίσματα».

Ακόμη, ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε για την περίφημη ατάκα «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα»: «Η ατάκα “Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα” άρεσε γιατί η Τζένη είχε ένα ψεύδισμα, ακόμη μας το λένε. Τους ιντρίγκαρε στο “Σημάδι του έρωτα” ότι υπήρχε ένας απαγορευμένος έρωτας μέσα στην οικογένεια. Τώρα είναι πιο έντονο αυτό που μας λένε για τη σειρά, ειδικά άμα μας δούνε μαζί».

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε για την επιτυχία της σειράς: «Το πιο συγκινητικό ήταν το τελευταίο μας γύρισμα, ο Στράτος έδινε την ψυχή του, εγώ βαριόμουν, πόναγαν τα πόδια μου. Η τηλεθέαση μας ήταν εξηνταριά και βάλε. Όλη την ώρα μας λένε την ατάκα με τον Κωστάκη και τη χωριάτισσα, τα νευρά μου. Μας έλεγαν ότι ήμασταν ζευγάρι και έκτος σειράς, άλλα όχι χυδαία και ενοχλητικά».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.