Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: «Η τελευταία μαύρη γάτα» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Η τελευταία μαύρη γάτα», του Ευγένιου Τριβιζά είναι η δεύτερη θεατρική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου στις 9.30 το βράδυ την Τετάρτη 19 Ιουνίου στα Παλαιά Σφαγεία από τη θεατρική ομάδα «Το μπουλούκι».

Μέσα από την παράσταση έρχεται στο προσκήνιο το πόσο αδυσώπητη και απάνθρωπη μπορεί να γίνει η κοινωνία απέναντι σε όποια από τα μέλη της πειστεί να στοχοποιήσει, να ενοχοποιήσει και να αποξενώσει. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που η σύγχρονη ιστορία το έχει επαληθεύσει με τραγικότατο τρόπο. «Η τελευταία μαύρη γάτα» είναι ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που δημιουργεί δίαυλους επικοινωνίας και συνεννόησης  ανάμεσα σε γενιές και ανθρώπους.

Στο «Μπουλούκι» συμπράττουν τα σχολεία ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Πάτρας, 19ο και 15ο Γυμνάσιο. Οι μαθήτριες και οι μαθητές της θεατρικής ομάδας ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ είναι μια ομάδα παράδειγμα συμπερίληψης, που μάχεται εναντίον κάθε είδους αποκλεισμούς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ:

Φώτης Λάζαρης, Μαρία Καζάκου, Κατερίνα Δώρη

Συνεργάστηκαν: Κατερίνα Αναστασοπούλου, Αγγελική Πούλου, Άρης Δουρόπουλος

Ήχος – Φώτα: Γιώργος Ντάφλος, Άγγελος Μπουμπούλης

Κατασκευή Σκηνικών – Αξεσουάρ: Στέφανος Νικήτας, Σήλια Σταθοπούλου (Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών ΕΝΕΕΓΥΛ Πάτρας)

Παίζουν οι μαθητές: Αγγελοπούλου Κωνσταντίνα, Δημητρακόπουλος Ραφαήλ, Δημητροπούλου Αιμιλία, Ζακυνθινού Μαρία, Ηλιόπουλος Λεωνίδας, Καρύδα Βάλια, Κολλιόπουλος Μιχαήλ, Κοσόβα Ελίζα, Μπαρδάκης Κωνσταντίνος, Μπούσιος Ηλίας, Νικολαΐδου Μυρτάλη, Ορτέντσιο Αλέξανδρος, Παναγοπούλου Νίκη, Παπά Ανδρέας, Παπαγεωργάκη Ευτυχία, Περιστέρης Γιώργος, Ρομποτής Μάριος, Σαρμά Σεζάλ, Σιαβελή Ματίνα ,Στεφανίδη Έφη, Τσιντώνη Μελιτίνη, Φώτου Αιμιλία.

Η Είσοδος σε όλες τις παραστάσεις του Ερασιτεχνικού Θεάτρου είναι δωρεάν.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.