Γυναικοκτονία στην Πάφο: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του μετά από καυγά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τραγική κατάληξη είχε ο ενδοοικογενειακός καυγάς ζεύγους Βουλγάρων στην Τρεμιθούσα της Πάφου νωρίτερα το πρωί της Παρασκεύης. Η γυναίκα είναι νεκρή με χτυπήματα από μαχαίρι που εκτιμάται από τις μέχρι τώρα εξετάσεις ότι της κατάφερε ο σύζυγος, ενώ αυτός έχει επίσης τραυματισθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Πάφου.

Τραγικότερη πτυχή της νέας γυναικοκτονίας, είναι τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας.

Η τραγωδία συνέβη σε συγκρότημα διαμερισμάτων σε περιοχή της Τρεμιθούσας όπου διαμένουν αλλοδαποί και στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει αποκλείσει το σημείο και άρχισε την συλλογή τεκμηρίων, την λήψη καταθέσεων και τις εξετάσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στον «Φ» ότι από το διαμέρισμα των δύο Βούλγαρων ακούγονταν για ώρα καυγάδες, φωνές και ουρλιαχτά, ενώ σε κάποια στιγμή τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας εμφανίσθηκαν από διαφορετικές εξόδους της πολυκατοικίας στον ισόγειο χώρο, φέροντας και οι δύο αίματα από τραύματα.

Οι εν λόγω μάρτυρες τόνισαν ότι η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή, αν και εμφανώς σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας σωριαστεί στο έδαφος και προσπάθησαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ο άντρας είχε αίματα στα ρούχα ενώ βρισκόταν σε άλλο σημείο από την σύζυγό του, μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.