Γιαννακόπουλος: “Πρέπει όλη η ΕΟΚ και όλη η ΚΕΔ να παραιτηθεί, αυτά τα οποία είδαμε και στους πέντε τελικούς είναι ντροπή”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε την ολική ανατροπή στους τελικούς της Stoiximan Basket League, γύρισε από το 0-2 κόντρα στον Ολυμπιακό και θριάμβευσε, κατακτώντας το πρωτάθλημα μέσα σε αποθέωση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ήταν εκ των δημιουργών της ομάδας που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας, κατέθεσε τις πρώτες του σκέψεις μετά από το τέλος του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

“Όταν στήναμε την ομάδα, είχαμε σχεδιάσει να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορεί να κερδίζει τους πάντες. Και τη διαιτησία. Δυστυχώς από ό,τι φάνηκε δεν είχαμε φανταστεί μέχρι που μπορεί να φτάσουν τα όργιά τους στους τελικούς αυτούς. Από αύριο πρέπει να ξαναρχίσουμε τη δουλειά, να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα, ώστε να μην έχουμε αυτά τα ευτράπελα που είχαμε στους τελικούς. Εγώ πραγματικά ζητάω δημόσια και στην τηλεόραση ότι πρέπει όλη η ΕΟΚ και όλη η ΚΕΔ να παραιτηθεί. Αυτά τα οποία είδαμε και στους πέντε τελικούς είναι ντροπή.

Ο κόσμος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι ότι σε κάθε διαδρομή υπάρχουν και λακούβες. Κάποιες φορές μπορεί να πέσουμε και σε μια λακούβα μέσα. Έχετε εμπιστοσύνη στον οδηγό. Μόνο αυτό θέλω να ζητήσω στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να τον ευχαριστήσω για όλη αυτή τη στήριξη που μάς παρείχε φέτος. Είναι ο καλύτερος λαός του πλανήτη”

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.