«Θόλωσα, την κάρφωσα με το κατσαβίδι» – Κυνικός στην απολογία του ο δολοφόνος της 11χρονης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κυνικός εμφανίστηκε στην απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια, ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία. Αποδέχτηκε την πράξη του και δήλωσε μετανιωμένος, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

«Αποδέχομαι την πράξη μου, έχω μετανιώσει και ζητάω συγνώμη…. .. Η Βασιλική ήρθε, μπήκε στο αυτοκίνητο με τη θέλησή της και ξεκίνησα να πάμε βόλτα… Η Βασιλική μου είπε που πάμε και εγώ της είπα πάμε βόλτα…. όταν φτάσαμε σε μία αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά, αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε και μου είπε ότι θα το πει στο πατέρα της και τη μάνα της», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας:

«Εγώ θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω και πήγα στο αμάξι, στην θέση του οδηγού που είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα και πήγα πάλι σε αυτή. Ήταν ακόμα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι. Την κάρφωνα στο λαιμό, την πλάτη και στο πλάι και είδα ότι έβγαινε αίμα. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την πήρα λίγο πιο πέρα και τότε αυτή έβγαλε ένα ήχο σαν ωχ και μετά δεν ξαναμίλησε. Μετά την πήγα πιο πέρα να την κρύψω γιατί φοβήθηκα και την έκρυψα σε κάτι καλάμια και την σκέπασα με ξερά χορτάρια… Δεν την βίασα, την έπιασα από το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά αυτή δεν ήθελε και δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας».

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ο 37χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ηλείας θα οδηγηθεί στην φυλακή, όπως αναμενόταν.

Ο δράστης μετά την απολογία του οδηγήθηκε και πάλι στα κρατητήρια της ΑΔ Ηλείας.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 14/06, η αρμόδια ανακρίτρια μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην αστυνομική διεύθυνση Πύργου, για την απολογία του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, εξωτερικά του κτηρίου, αλλά και στους γύρω δρόμους είχαν παραταχθεί διμοιρίες της ΥΜΕΤ, κλούβες, καθώς και περιπολικά, απαγορεύοντας την κυκλοφορία. Στόχος να αποφευχθούν επεισόδια από συγγενείς της 11χρονης που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το αποτρόπαιο έγκλημα, όπως συνέβη προ ημερών όταν προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δράστη.

Ο 37χρονος αντιμετωπίζει πέντε αδικήματα, με τα περισσότερα να είναι κακουργήματα:

Ανθρωποκτονία με δόλο
Απόπειρα βιασμού
Αρπαγή ανηλίκου
Παράνομη οπλοφορία
Παράνομη οπλοχρησία

Θυμίζουμε πως την περασμένη Τρίτη (11/6) ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας κ. Μιχαήλος μετέβη στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για να ασκήσει την ποινική δίωξη στον 37χρονο, καθώς η μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ματαιώθηκε λόγω των επεισοδίων που ξέσπασαν, όταν συγγενείς του αδικοχαμένου κοριτσιού και πολίτες προσπάθησαν να επιτεθούν στον κατηγορούμενο.

Αξιοσημείωτο είναι 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον 37χρονο. Πρόκειται για δικηγόρους όχι μόνο από τον Πύργο και την Πάτρα αλλά από όλη την Ελλάδα.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Ο 37χρονος επιβίβασε περίπου στις 9:00 το βράδυ της Κυριακής (9/6) την ανήλικη στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Μυρτιά και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Καταράχι, που βρίσκεται ανάμεσα στα Λεχαινά και την κοινότητα της Αρετής, όπου και δολοφόνησε την 11χρονη σύμφωνα με την ομολογία του.

Η εξαφάνιση της 11χρονης δηλώθηκε περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου συγκέντρωσαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και εντόπισαν ότι ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκε η 11χρονη.

Αυτός ήταν ο λόγος που προσήχθη τη Δευτέρα (10/6) στην Ασφάλεια Πύργου όπου και αργότερα ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή, όπου βρέθηκε και η σορός της ανήλικης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.