Στέφανος Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Σενάριο να αποχωρήσω και να έρθει ένας από μηχανής Θεός δεν υπάρχει

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή, το απόγευμα της Πέμπτης (13.6.24).

Πρόκειται για την πρώτη ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη μετά τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε δεύτερο κόμμα με 14,92% και εξέλεξε τέσσερις ευρωβουλευτές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και δεν πάμε πουθενά μέχρι να αλλάξουμε τη χώρα», τόνισε ο Στ. Κασσελάκης. Είπε «όχι» στις διαπραγματεύσεις κορυφής και στα «παζάρια» πολιτικών αρχηγών, επισημαίνοντας πως χρειάζεται ενότητα σε προοδευτικές ατζέντες μέσα στο Κοινοβούλιο και έξω από αυτό.

«Σενάριο να αποχωρήσω και να έρθει ένας από μηχανής θεός δεν υπάρχει», ξεκαθάρισε ο Στ. Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι «η κοινωνία έχει ήδη αποφασίσει: η ψήφος του ελληνικού λαού την Κυριακή με ανέδειξε στον αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας και της φιλοσοφίας της. Η ίδια η Νέα Δημοκρατία με ανέδειξε ως αντίπαλό της. Και έδειξε ότι φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ. Ελάτε λοιπόν να φτιάξουμε το σύγχρονο κόμμα του μέλλοντος».

«Πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση θα πέσει αν η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει σωστά τη δουλειά της», υπογράμμισε ο Στ. Κασσελάκης.

«Όποιος δεν πιστεύει στην ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαβάζει σωστά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, παρότρυνε τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της Πλεύσης Ελευθερίας να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ στην παραγωγή προτάσεων νόμου, ενώ παρότρυνε και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να προσεγγίσουν τους συναδέλφους τους από το ΠΑΣΟΚ και την Πλεύση Ελευθερίας και να συνεργαστούν. «Αρχίστε με το κατηγορητήριο για τον Κώστα Καραμανλή που έχουμε ετοιμάσει. Δεν μπορεί αυτό το έγκλημα να παραμείνει ατιμώρητο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.