Πλεύση Ελευθερίας για Ανασχηματισμό: «Δεν λύνει προβλήματα ούτε υποδηλώνει ανάληψη ευθύνης»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τον κυβερνητικό ανασχηματισμό εξέδωσε η Πλεύση Ελευθερίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κ. Μητσοτάκης, 5 ημέρες μετά τις εκλογές, έκανε Υφυπουργούς περισσότερα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής για το Έγκλημα των Τεμπών και ελεγχόμενα πρόσωπα, που συνέβαλαν στο βίαιο κλείσιμο της υπόθεσης και συνέγραψαν, υπέγραψαν και ψήφισαν μόνοι τους το ντροπιαστικό πόρισμα απαλλαγής της Κυβέρνησης, του κ. Μητσοτάκη και του κ. Καραμανλή από κάθε ευθύνη για το Έγκλημα. Έτσι, επιβεβαιώνει τις προκλητικές δηλώσεις περί «γουρλίδικης Επιτροπής», αλλά και την ανταλλαγή υπηρεσιών στο εσωτερικό της ΝΔ.

Ο Ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε δεν αφορά τους πολίτες και την κοινωνία, δεν λύνει προβλήματα ούτε υποδηλώνει ανάληψη ευθύνης ή μεταμέλεια. Είναι διευθέτηση εσωτερικής διαχείρισης της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, που δείχνει να ασχολείται μόνο με το πώς θα αποσείσει τις βαριές ευθύνες του για το Έγκλημα των Τεμπών και την καταστροφή της Θεσσαλίας.

Η Πλεύση Ελευθερίας παραμένει προσηλωμένη στην άσκηση αγωνιστικής Αντιπολίτευσης, υπεράσπισης των πολιτών, απέναντι στην Κυβέρνηση αλλά και στην απραξία άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Είμαστε και θα είμαστε εκείνοι που δίνουμε Ζωή στη Βουλή, στην Ευρωβουλή και στην κοινωνία, είμαστε και θα είμαστε σταθερά η φωνή των πολιτών, στο πλευρό των πολιτών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.