Μας είπε «σβήνω» και ήταν σοκαριστικό, θυμάται η Σταυροπούλου για το έμφραγμα του Χατζηπαναγιώτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Βίκυ Σταυροπούλου περιέγραψε τη στιγμή που ο καλός της φίλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, υπέστη έμφραγμα. Η ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» τόνισε ότι αυτό που έζησε με την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, ήταν κάτι σοκαριστικό για την ίδια και επανέλαβε πολλές φορές, πόσο τυχερός στάθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που μιλούσαν μαζί εκείνη την ώρα.

Όπως είχε πει και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε δική του συνέντευξη, μετά τη νοσηλεία του, εκείνο το βράδυ μιλούσαν με την Ελένη Κούρκουλα στο τηλέφωνο. Η Βίκυ Σταυροπούλου επισήμανε, ότι από τύχη δέχτηκε την άμεση βοήθειά τους, όταν τους είπε «σβήνω».

Αρχικά, η ηθοποιός είπε: «Ο Χρήστος είναι πλέον μια χαρά. Αυτό που συνέβη ήταν αγριευτικό και σοκαριστικό, γιατί ήταν απρόσμενο κάτι που δεν πήγαινε όμως μας».

Στη συνέχεια, η Βίκυ Σταυροπούλου περιέγραψε, τι ακριβώς συνέβη όταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης άρχισε να αισθάνεται πόνο στην καρδιά. Όπως είπε: «Ήμασταν σπίτι, ήταν αργά τη νύχτα 2 η ώρα τη νύχτα εγώ ήμουν στον επάνω όροφο Χρήστο στον κάτω και το διευκρινίσω αυτό για να σας δείξω πόσο τυχερός ήταν, διότι μιλάγαμε στο τηλέφωνο, σε γκρουπ με την Ελένη Κούρκουλα, που λέγαμε τα νέα ότι πως πήγε η παράσταση τι έγινε κι αυτά. Ωχ Θεέ μου και λέει ο Χρήστος ρε κορίτσια λέει έχω ένα πόνο στην καρδιά. Του λέω “μωρέ θα ναι από το ερκοντίσιον στο Αλίκη” έτσι νόμιζα. Και μετά από 2 λεπτά λέει “κορίτσια σβήνω”.

Εάν δε μιλούσαμε στο τηλέφωνο και ήταν μόνος του εγώ ήμουν πάνω δεν θα τον άκουγα με την ένταση που το “σβήνω”. Κατέβηκα αμέσως κάτω μου είπε η Ελένη “να πάρεις αμέσως το 166” και ευτυχώς ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Έπαθε το έμφραγμα στο σπίτι το πρώτο και το και τη δεύτερη ανακοπή με το που φτάσαμε στο “Γεννηματάς”. Ήμουν μαζί του στο ασθενοφόρο. Φοβήθηκα πάρα πολύ ήταν τελείως ξαφνικό, είχαμε παίξει μια παράσταση δεν είχαμε κάποιο σημάδι».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.