Αταμάν: “Έχουμε νικήσει δύο φορές τον δεύτερο, πάμε τώρα για το Κύπελλο”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε από τα Λιόσια, καθώς επικράτησε 89-69 της AEK Betsson. Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το ματς τόνισε ότι οι πράσινοι εξακολουθούν να διατηρούν το απόλυτο πλεονέκτημα στη Stoiximan Basket League και θα πάνε για να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, όμως ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι η EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στην ΕΡΤ: Για το ματς με την ΑΕΚ Betsson: “Χάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στο Άρη, αλλά έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα κόντρα στον δεύτερο που τον κερδίσαμε δύο φορές. Νικήσαμε και στη EuroLeague. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αντιδράσαμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε αυτά τα ματς και να προετοιμαζόμαστε σοβαρά. Η ατμόσφαιρα της ΑΕΚ δεν ήταν εύκολη, ήταν δύσκολο ματς. Ελέγξαμε το παιχνίδι και το πήραμε. Για εμάς όλα είναι σημαντικά, η EuroLeague, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο”.

Για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: “Ο πρώτος στόχος είναι η EuroLeague, μετά είναι να νικήσουμε το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο είναι τρία παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αλλά πολλές φορές έχουμε εκπλήξεις στα αποτελέσματα. Φυσικά και θα πάμε για τη νίκη, αλλά ο πρώτος στόχος μας είναι η EuroLeague και μετά το πρωτάθλημα”.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.