Δολοφονία Χρήστου Γιαλιά: Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άγνωστος αριθμός όπλων έχει εντοπιστεί στην έπαυλη-φρούριο του Χρήστου Γιαλιά, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε αυτήν.

Έχουν εντοπίσει περίστροφα και πιστόλια τα οποία είναι παράνομα καθώς δεν υπήρχαν άδειες οπλοφορίας για την κατοχή τους.

Αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι ο γνωστός επιχειρηματίας φοβόταν για τη ζωή του και για το λόγο αυτό φαίνεται να είχε τόσο τα όπλα όσο και τρία θωρακισμένα αυτοκίνητα στο γκαράζ της έπαυλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το 2019 είχε βρεθεί να κατέχει στο σπίτι του παράνομο οπλισμό και είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι τα κατείχε γιατί δεν του έδιναν άδεια οπλοφορίας ενώ ο ίδιος ως επιχειρηματίας φοβόταν ακόμη και απαγωγή του. Τότε είχαν εκδοθεί άδειες κυκλοφορίας για τους ανθρώπους που είχε παρουσιάσει ως σωματοφύλακές του.

Τέλος το καμμένο αυτοκίνητο του δολοφονημένου 59χρονου έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια και ερευνάται για την ύπαρξη κι άλλου όπλου εκτός από το Καλάσνικοφ των δραστών, καθώς εκτιμάται από τους αστυνομικούς ότι ο επιχειρηματίας κυκλοφορούσε οπλισμένος.

real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.