Ζιρόνα – Αθλέτικ 1-1: Οι Βάσκοι έκοψαν βαθμούς από τους γηπεδούχους που απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Ζιρόνα και την Αθλέτικ με το οποίο ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της La Liga με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να κάνουν το έξι στα έξι και τους Βάσκους του Ερνέστο Βαλβέρδε να ρίχνουν από την κορυφή τους γηπεδούχους καθώς πλέον ισοβαθμούν με τη Ρεάλ στους 35 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55′ της αναμέτρησης με πλασέ του Τσιγκάνοφ από τα δεξιά μετά από παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά. Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 67′ μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Ινιάκι Γουίλιαμς εκτός περιοχής.

Οι παίκτες της Ζιρόνα προσπάθησαν μέχρι το τέλος του αγώνα να βάλουν ένα δεύτερο γκολ για να φτάσουν στο τρίποντο και τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΖΙΡΟΝΑ: Γκασανίγκα, Μαρτίνεθ (69′ Κόουτο), Μπλιντ, Ε. Γκαρθία, Γκουτιέρεθ, Α. Γκαρθία, Ερέρα (85′ Κεμπ), Μαρτίν (77′ Τόρε), Τσιγκάνκοφ (85′ Φερνάντεθ), Σάβιο, Στουάνι (69′ Πορτού),

ΑΘΛΕΤΙΚ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Λέκουε, Παρέδες, Βιβιάν, Γκαλαρέτα (81′ Α. Ερέρα), Σανθέτ (90′ Γκόμεθ), Βέσγκα, Γκουρουθέτα (74′ Ρ. Γκαρθία), Νίκο Γουίλιαμς (81′ Μπερενγκέρ), Ινιάκι Γουίλιαμς (90′ Αντού).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.