Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει αεροπλάνο να έχει «σταματήσει στον αέρα»: «Μήπως τελικά ζούμε στο Matrix;»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συχνά κατακλυζόμαστε από ταξιδιωτικά βίντεο που προκαλούν ένα μείγμα περιέργειας και έκπληξης. Ωστόσο, ορισμένα βίντεο ξεπερνούν την τυπική έμπνευση για διακοπές και μας αφήνουν σε πλήρη απορία, προκαλώντας ερωτήσεις και συζητήσεις που μας κάνουν να αμφισβητούμε τους νόμους της φυσικής.

https://twitter.com/i/status/1713233163562942694

Το βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στο Reddit ένας επιβάτης αεροπλάνου κατέγραψε ένα άλλο αεροσκάφος να φαίνεται ακινητοποιημένο στον αέρα. Αυτή η παράξενη οπτική ανωμαλία οδήγησε ορισμένους χρήστες να αναρωτηθούν αν όντως «ζούμε στο Matrix».

Το βίντεο έχει σίγουρα προκαλέσει αρκετό θόρυβο στο διαδίκτυο, με τους Redditors να συρρέουν στην ενότητα σχολίων για να εκφράσουν την απορία τους. Ένα άτομο μοιράστηκε μια σχετική εμπειρία, λέγοντας: «Το βίωσα αυτό σε ένα αυτοκίνητο γεμάτο κόσμο. Και χαίρομαι τόσο πολύ που το είδαν όλοι οι άλλοι».

Ενώ ορισμένοι ασπάστηκαν την ιδέα μιας πραγματικής δυσλειτουργίας του «Matrix», άλλοι προσέφεραν πιο αληθοφανείς εξηγήσεις. Ένα άτομο ισχυρίστηκε ότι ένας ισχυρός αντίθετος άνεμος, σε συνδυασμό με μια χαμηλή ενδεικνυόμενη ταχύτητα αέρα, θα μπορούσε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι ένα αεροπλάνο αιωρείται στον ουρανό λόγω της προοπτικής του θεατή.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.