Η στιγμή που άντρας πυροβολεί τη γυναίκα του για να δοκιμάσει το πρώτο αλεξίσφαιρο τζάμι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το βίντεο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα από το 1932 και δείχνει έναν άνδρα να δοκιμάζει μια πρώιμη έκδοση αλεξίσφαιρου γυαλιού με τη σύζυγό του να το κρατάει ψηλά, είναι εκπληκτικό.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930, τα δικαιώματα των γυναικών απέχουν πράγματι πολύ από το ιδανικό και αυτό το βίντεο αναδεικνύει τη δυναμική των φύλων της εποχής. Το να κρατάει μια σύζυγος ένα δυνητικά σωτήριο για τη ζωή της γυαλί μπροστά στο πρόσωπό της για ένα πείραμα φαίνεται, στην καλύτερη περίπτωση, ασυνήθιστο και, στη χειρότερη, απερίσκεπτο.

Το υλικό, ενώ προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ματιά στο παρελθόν, εγείρει πλήθος ανησυχιών. Πρώτα απ’ όλα, εγείρει το ερώτημα για τη βεβαιότητα του άνδρα σχετικά με τις αλεξίσφαιρες ιδιότητες του γυαλιού. Ήταν απόλυτα σίγουρος ή είχε κάποιες αμφιβολίες; Η ασφάλεια της συζύγου του ήταν σε κίνδυνο, γεγονός που καθιστούσε το εγχείρημα επικίνδυνο.

Καθώς παρακολουθούμε το βίντεο, γίνεται φανερό ότι η γυναίκα κρατάει το γυαλί κοντά στο πρόσωπό της, με τον άνδρα να το σημαδεύει με πυροβόλο όπλο. Είναι μια στιγμή γεμάτη ένταση, καθώς αναρωτιόμαστε για τις προθέσεις του άνδρα και τις πιθανές συνέπειες ενός λανθασμένου υπολογισμού.

Ευτυχώς, το γυαλί αποδεικνύεται αλεξίσφαιρο, γλιτώνοντας τη γυναίκα από το κακό. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια η πράξη παραμένει ένα βαθιά νευρικό και επικίνδυνο πείραμα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.