Μια πραγματικά ωραία ιστορία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η καλή Αιγιώτισσα συνάδελφος Πέπη Σπηλιωτοπούλου ανήρτησε στο fb μια…

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ:
💛🖤Πριν λίγες μέρες, ανεβάσαμε στα social του filodimos.gr ένα βίντεο με τον αγαπημένο αιγιώτη κ. Φάνη Ράγιο που παρακολουθούσε αγώνα της ΑΕΚ από τα VIP του νέου γηπέδου, παρέα με τον πρόεδρο Μελισσανίδη και υπό το άγρυπνο βλέμμα της Νατάσας Ράγιου, γνωστής ΑΕΚτζούς (σιγά μην ήταν με άλλη ομάδα!). Στα σχόλια της ανάρτησης που έφτασε 340.000 προβολές στο Facebook και 63.000 στο TikTok του filodimos.gr, ένας κύριος από Μεγαλόπολη Αρκαδίας μας ενημέρωσε ότι υπάρχει εκεί ένας παππούς ετών 100, φίλαθλος της ΑΕΚ, που γεννήθηκε την ημέρα ίδρυσης της αγαπημένης του ομάδας, παρακολουθεί τα πάντα για την ομάδα του και έχει μεγάλο όνειρο να δει έναν αγώνα στο νέο γήπεδο. Πολύ ευγενικά ρώτησε αν θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε ώστε να γίνει το όνειρο του παππού πραγματικότητα.
💛🖤Έστειλα αμέσως μήνυμα στη Νατάσα για να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση, που αμέσως ανταποκρίθηκε με συγκινητικό τρόπο. Έτσι, ο παππούς μαζί με τον γιο του και έναν φίλο τους θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία, φιλοξενούμενοι της ομάδας!
💛🖤Natasa Ragiou σε ευχαριστώ που αμέσως φρόντισες να κάνεις ό,τι πρέπει ώστε να πάρει χαρά ο 100χρονος παππούς, ο οποίος γεννήθηκε την ίδια ημέρα με την ΑΕΚάρα μας. Έχω πάρει κι εγώ πολύ μεγάλη χαρά στα αλήθεια. Αυτή είναι η ΑΕΚ! Είναι πάνω από όλα ιδέα «και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν»! 💛🖤💛🖤
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.