Ζώης Τζούδας: Μια πολύ ξεχωριστή και επιτυχημένη βραδιά!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου στον πολυχώρο ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ, η πολιτική εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειακού σύμβουλου Ζώη Τζούδα, που συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη, ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Η βραδιά ήταν ξεχωριστή για τα δεδομένα των πολιτικών εκδηλώσεων, καθώς κυριαρχούσε ένα όμορφο και  γιορτινό κλίμα, όπως άλλωστε αποπνέει και ο συγκεκριμένο χώρος που φιλοξενεί πάντα χαρές. Η προσέλευσή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και πόσο μάλλον το γεγονός ότι δεν τους αποθάρρυνε η ξαφνική, αλλά σύντομη βροχή.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες από εξέχοντα πρόσωπα του τόπου μας, φίλων συνοδοιπόρων  και συνεργατών του Ζώη Τζούδα, όπως ο Επιχειρηματίας Εστίασης κ. Γιώργος Κούλης, ο Πολιτικός Μηχανικός και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων  κ. Γιώργος Καυκάς, ο κ. Δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Κωνσταντίνος Κρεμμύδας και ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, τέως Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας αποδίδοντάς λόγους τιμής, αμέριστης εμπιστοσύνης και φιλίας.
Τις ομιλίες έκλεισε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, δίνοντας την σκυτάλη στον Ζώη Τζούδα να απευθύνει τον πρώτο του δημόσιο λόγο στους καλεσμένους του, ο οποίος μίλησε από καρδιάς και με εμφανή τη συγκίνηση για τη μεγάλη ανταπόκριση και θέρμη όλων των παρευρισκόμενων.  Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους επιχειρηματίες από όλους τους χώρους, με ιδιαίτερη την παρουσία του χώρου της εστίασης.
Την όμορφη βραδιά πλαισίωσαν μουσικά η Αλεξάνδρα Κοσμά (Φλάουτο) και η Έβη Γκίωνη (Βιολί) με τις υπέροχες μελωδίες τους, και γευστικά η κουζίνα του Έπακρόν.
Η βραδιά έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις από όλους και κυρίως με ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για τη δύσκολη και τελευταία εβδομάδα των εκλογών. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η νίκη είναι μονόδρομος για την παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.