Πάτρα: Στέφανος Κασσελάκης: “Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξει καθαρά χέρια”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Πάτρα περιοδεύει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης. Ξεκίνησε την επίσκεψή του στην πόλη από το Μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα, όπου και εναπόθεσε λίγα λουλούδια.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Καρπέτα, στην πλατεία Γεωργίου.

“Έχουν αμελήσει τον τόπο,έχουν ξεκοκαλλήσει το μέλλον του τόπου”, είπε σε δηλώσεις του. ” Το είδαμε και στη Θεσσαλία με 500 εκ. ευρώ τα οποία ήταν να πάνε για αντιπλημμυρικάέργα μετα τον Ιανό καιο Πρωθυπουργός της χώρας δεν ξέρει πού έχουν πάει, αλλά δίνει υποσχέσεις”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξει καθαρά χέρια, ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην κοινωνία μέσα και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθησ, ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον. Ο Κώστας Καρπέτας είναι ένα από αυτά τα άτομα που αξίζουν τη στήριξη του προοδευτικού κόσμου. Η χώρας μας μπορεί καλύτερα από αυτό που ζει αυτή τη στιγμή”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.