Βολιβία – Αργεντινή 0-3: Πάρτι της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο υψόμετρο του Λα Παζ χωρίς τον Μέσι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τι και αν έπαιζε δίχως τον Λιονέλ Μέσι. Τι και αν έπρεπε να αγωνιστεί στο υψόμετρο του Λα Παζ, όπου το οξυγόνο είναι λιγότερο και οι συνθήκες υπερβολικά δύσκολες για οποιονδήποτε αθλητή δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε τέτοιες συνθήκες.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή έκανε πάρτι στη Βολιβία και επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, κάνοντας το 2 στα 2. Όσο για τους γηπεδούχους, ηττήθηκαν για δεύτερο σερί ματς, καθώς στην πρεμιέρα είχαν χάσει με 5-1 από τη Βραζιλία.

Ο Έντσο Φερνάντες στο 31′ άνοιξε το σκορ για την Αργεντινή έπειτα από ασίστ του Άνχελ Ντι Μαρία και ο Νικολάς Ταλιαφίκο στο 42′ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι., με τον μεσοεπιθετικό της Μπενφίκα να είναι και πάλι ο δημιουργός.

Στο 83′ ο Νικολάς Γκονσάλες έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της άνετης επικράτησης της αλμπιτσελέστε που έφτασε τους έξι βαθμούς. Ο Παλάσιος ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ του τρίτου γκολ. Οι Βολιβιανοί έπαιζαν από το 39′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Ρομπέρτο Φερνάντες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.