Γερμανία – Γαλλία 2-1: Νίκη μετά από έξι μήνες με την υπογραφή Μίλερ και Σανέ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι τελευταίες μέρες ήταν κρίσιμες για την εθνική Γερμανίας. Η σειρά κακών αποτελεσμάτων και η άσχημη εικόνα έφερε την απόλυση του Χάνσι Φλικ, με τον Ρούντι Φέλερ να κάθεται στον πάγκο κόντρα στη Γαλλία ως υπηρεσιακός.

Η Γερμανία υποδέχθηκε τους Γάλλους σε φιλικό στο Signal Iduna Park, επικράτησε 2-1 της αντιπάλους της Εθνικής στα προκριματικά για το Euro 2024 και επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν έξι μήνες και έξι αγώνες.

Η DFB-Team μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και νωρίς ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι μετά από κλέψιμο κυκλοφόρησαν με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα. Η μπάλα έφτασε στον Χένριχς, ο οποίος από τα αριστερά γύρισε στην καρδιά της περιοχής, εκεί απ’ όπου ο Μίλερ σκόραρε.

Στη συνέχεια οι Bleus άρχισαν να κρατούν την μπάλα στα πόδια τους, είχαν μεγαλύτερο αριθμό τελικών, όμως οι Γερμανοί διατηρούσαν το προβάδισμά τους.

Στο δεύτερο μέρος η Γερμανία κατάφερε να ισορροπήσει ξανά το παιχνίδι, κρατώντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της. Διαχειριζόταν το υπέρ της σκορ και στο 87ο λεπτό κατάφερε να το διευρύνει.

Ο Χάβερτς τροφοδότησε υπέροχα τον Σανέ στα δεξιά και εκείνος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Λίγο αργότερα βέβαια ο σκόρερ του αγώνα έκανε πέναλτι και ο Γκριεζμάν στο 89′ ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι ενδεκάδες:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Ζίλε, Ρίντιγκερ, Τα, Χένριχς (78′ Γκοζένς), Τζαν, Γκιντογκάν (25′ Γκρος), Σανέ, Βιρτς (78′ Χόφμαν), Γκνάμπρι (64′ Μπραντ), Μίλερ (64′ Χάβερτς)
ΓΑΛΛΙΑ: Μενιάν, Παβάρ (65′ Κουντέ), Σαλιμπά, Τοντιμπό, Ερναντές, Ραμπιό (78′ Φοφανά), Καμαβινγκά, Γκριεζμάν, Κομάν (65′ Ντεμπελέ), Τσουαμένι, Κολό Μουανί (64′ Τουράμ)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.