Παναθηναϊκός: Ατυχία με Βιλντόσα, υπέστη διάστρεμμα ο Αργεντινός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η προπόνηση της Τρίτης (12/9) στον Παναθηναϊκό αν και έκρυβε την ευχάριστη είδηση με την παρουσία όλων των διεθνών εν τέλει είχε και μια άτυχη στιγμή στη διάρκεια της καθώς τραυματίστηκε ο Λούκα Βιλντόσα.

Ο Αργεντινός γκαρντ του τριφυλλιού στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη διάστρεμμα και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Μάλιστα ο Βιλντόσα πονούσε αρκετά και πήγε για μαγνητική η οποία ήταν καθαρή αλλά δεδομένα θα χάσει το τουρνουά στη Ρόδο.

Αντίθετα ο Ντίνος Μήτογλου πάτησε και πάλι παρκέ καθώς πήρε μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού αλλά χωρίς να μπαίνει σε επαφές για να προστατεύσει το δάχτυλό του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει:

“Ο Λούκα Βιλντόσα υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθει τις επόμενες ημέρες.

Ένα μέρος της προπόνησης, αλλά χωρίς επαφές, έκανε ο Ντίνος Μήτογλου (οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές και θα μπει σταδιακά).

Αύριο οι πράσινοι θα προπονηθούν μία φορά χωρίς τους Εργκίν Αταμάν και Μάριους Γκριγκόνις οι οποίοι θα μεταβούν στη Βαρκελώνη για υποχρεώσεις με την Euroleague”.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.