ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Άντριγια Ζίβκοβιτς για τριετή επέκταση συμβολαίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς είπε το “ναι” και πλέον ο ΠΑΟΚ κλείνει μία πολύ σημαντική ανοιχτή υπόθεση, δεσμεύοντας ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο του. Ο Σέρβος εξτρέμ συμφώνησε για τριετή επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

Ο 27χρονος διεθνής είχε συμβόλαιο που έληγε το καλοκαίρι του 2024 και οι δύο πλευρές είχαν αρχίσει τις συζητήσεις από το φινάλε της περσινής σεζόν, ώστε το συγκεκριμένο ζήτημα να τραβήξει πολύ και ο “δικέφαλος” να μην κινδυνεύσει να χάσει τον παίκτη από σφήνα άλλου συλλόγου.

Οι συζητήσεις είχαν αίσια κατάληξη, αφού οι δύο πλευρές διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις εδώ και χρόνια. Η οικογένεια Σαββίδη ήθελε από την πρώτη στιγμή παραμονή του παίκτη, αφού θεωρεί ότι είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση με τη συμπεριφορά του στο χορτάρι και δη επειδή δίνει ό,τι μπορεί σε κάθε αγώνα.

Η συμφωνία αφορά μεν τριετή επέκταση του συμβολαίου, όμως αυτή θα ενεργοποιηθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν κι έτσι ο παίκτης τυπικά θα δεσμευτεί μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027.

Ο Ζίβκοβιτς αποκτήθηκε τον Σεπτεμβρίου του 2020, με τον παίκτη να τον υπογράφει ως ελεύθερο από την Μπενφίκα. Σε 150 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τους Θεσσαλονικείς, ο Ζίβκοβιτς μετράει 29 γκολ και 30 ασίστ, όντας ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας, τόσο υπό τον Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και υπό τον Αμπέλ Φερέιρα.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.