Πέτρος Ψωμάς: «Πιστεύουμε στο διάλογο, θέλουμε το debate»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κάλεσμα σπιράλ σε μια πρωτοποριακή δημόσια συζήτηση

Διανύοντας τα τελευταία μέτρα της προεκλογικής περιόδου, το σπιράλ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς, δηλώνουν για ακόμα μία φορά ένθερμοι υποστηρικτές της διεξαγωγής δημοσίου διαλόγου με την συμμετοχή όλων των διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου.

Ο Πέτρος Ψωμάς έχει ήδη λάβει και αποδεχθεί δύο προσκλήσεις από τοπικά μέσα για τη διεξαγωγή debate, και προσκαλεί όλους τους συνυποψηφίους του να ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα. «Η ξεκάθαρη παράθεση των προγραμμάτων και η σύγκριση των θέσεων και προτάσεων όλων των υποψηφίων στο πλαίσιο ενός debate, μόνο χρήσιμη μπορεί να αποβεί για τους δημότες» επισημαίνει ο Πέτρος Ψωμάς, δηλώνοντας ανοικτός και σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες από άλλα Μέσα.

Θέλοντας να συμβάλλει σε έναν παραγωγικό διάλογο, ο επικεφαλής του σπιράλ καλεί τους συνυποψηφίους του να κάνουν ένα πρωτοποριακό βήμα, με τη διενέργεια ενός ανοικτού, δημοσίου debate, στο οποίο οι δημότες θα μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματά τους στους υποψήφιους δημάρχους, ζητώντας απαντήσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους.

«Το κεντρικό μας σύνθημα είναι “ανοίγεται στην πόλη”, και δε θα μπορούσαμε να είμαστε ανακόλουθοι σε κάτι που μας εκφράζει απόλυτα» τονίζει ο Πέτρος Ψωμάς και προσθέτει: «Θεωρώ ότι ο δημόσιος διάλογος θα μας επιτρέψει να ξεδιπλώσουμε το όραμά μας για την πόλη, καταθέτοντας τις θέσεις μας, αλλά και την οπτική μας για τα καίρια θέματα της πόλης, κάτι μας διαφοροποιεί από τους άλλους συνδυασμούς. Είναι υποχρέωσή μας προς τους πολίτες της Πάτρας να καθίσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι και να μιλήσουμε για την πόλη. Πιστεύουμε στον διάλογο και είμαστε πεπεισμένοι ότι η διεξαγωγή τού θα βοηθήσει την εκλογική διαδικασία τόσο ως προς τη συμμετοχή των πολιτών όσο και στην επιλογή τους στην κάλπη».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.