Σε Διακοπτό, Ακράτα και Αιγείρα ο Χρήστος Βουλδής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Περιοδεία στο Διακοπτό, στην Ακράτα και στην Αιγείρα πραγματοποίησε ο συνδυασμός ¨Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι μπορούμε¨. Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Βουλδής συνόδευε τον επικεφαλής της παράταξης Σπύρο Σκιαδαρέση,υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Μαζί ενωμένοι βρίσκονταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πολλοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Οι κάτοικοι επισήμαναν την παντελή φυσική απουσία της Περιφερειακής Αρχής τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Η γενική άποψη είναι πως μόνο η επικοινωνιακή παρουσία μέσω του πακτωλού χρημάτων σε μέσα ενημέρωσης την ενδιαφέρει.

Οι προσδοκίες απέναντι στην παράταξη ¨Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι μπορούμε¨, για διαφάνεια και αποτελεσματικότητα είναι πολύ υψηλές και αναγκαίες ώστε να μην ερημώνει ο τόπος τους οχτώ από τους δώδεκα μήνες.

Η προοδευτική αυτοδιοικητική Παράταξη, που συμμετέχει ενεργά ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Βουλδής, αντέτεινε πως έχει το όραμα και το σχέδιο για μια ανατολική Αιγιάλεια ελκυστική, ζωντανή και ενεργά συμβάλλουσα στην ανάπτυξη της Αχαΐας και κατ’ επέκταση της Δυτικής Ελλάδας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.