Η Δυτική Αχαΐα στηρίζει την ‘Αννα Μαστοράκου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια πολύ όμορφη βραδιά, με οικοδέσποινα την Αννα Μαστοράκου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20/9 στο γνωστό κατάστημα KOE στην Κάτω Αχαΐα. Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη υποδέχθηκε φίλους και υποστηρικτές της ίδιας και της παράταξης σε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση, η οποία έστειλε μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η Αννα Μαστοράκου αναφέρθηκε στους στόχους της ίδιας και φυσικά του Νεκτάριου Φαρμάκη για την επόμενη θητεία της Περιφερειακής Αρχής και στα μεγάλα έργα που είτε είναι ήδη σε εξέλιξη είτε προγραμματίζονται να γίνουν στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα, εστιάζοντας κυρίως στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος συστήθηκε στους παρευρισκόμενους ως γιατρός, ως άνθρωπος, ως μητέρα και σύζυγος και, πλέον, και ως άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει την κοινωνία μέσα από την ενασχόλησή της με τα κοινά, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι θα είναι πάντα δίπλα στους πολίτες όπως είναι και οι ίδιοι δίπλα σε αυτήν.

Οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις της Αννας Μαστοράκου θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.