Θρίλερ στην Αλβανία: «Τους σκότωσε κάποιος που πήγε να τους κλέψει» λέει ξάδελφος του νεκρού ζευγαριού Ελλήνων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βέβαιος ότι οι συγγενείς του δολοφονήθηκαν από κάποιον που μπήκε στο σπίτι τους για να τους ληστέψει εμφανίζεται μιλώντας στο newsit.gr ο ξάδελφος του 84χρονου Έλληνα που μαζί με την 88χρονη σύζυγό του βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην περιοχή της Δρόπολης στη Βόρεια Ήπειρο.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Μπόντρις στην περιοχή της Δρόπολης στη Βόρεια Ήπειρο, με τις αλβανικές αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 88χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι και ο 84χρονος στην αυλή του σπιτιού. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, έφεραν σημάδια από χτυπήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης του σπιτιού, που να παραπέμπουν σε ληστεία.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

«Πιστεύω ότι τους σκότωσε κάποιος που πήγε να τους κλέψει»

«Ήταν ένα φιλήσυχο ζευγάρι, δεν είχαν πειράξει κανέναν και δεν είχαν να χωρίσουν και τίποτα μεταξύ τους σε αυτή την ηλικία. Λέγεται ότι μάλλον ο ξάδελφος μου σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε, όμως δεν το πιστεύω. Γίνεται μεγάλη έρευνα απο την αστυνομία, όμως εγώ δεν πιστεύω αυτή την εκδοχή», τονίζει o ξάδελφος του 84χρονου.

«Η εξώπορτα του σπιτιού ήταν κλειστή, υπήρχαν κηλίδες αίματος στο σπίτι, αυτός ήταν χτυπημένος και πεσμένος στο μπαλκόνι και η 88χρονη βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο. Πήγε μια γειτόνισσα να τους βρει, δεν άνοιγαν και κάλεσε τον πρόεδρο του χωριού», υπογραμμίζει

«Τα χτυπήματα που τους έφεραν το θάνατο πρέπει να έγιναν απο κάποιο ξυλινο αντικείμενο, μάλλον ρόπαλο. Όλοι λένε διάφορα, αλλά εγώ πιστεύω ότι τους σκότωσε κάποιος που θα πήγε να τους κλέψει», επισημαίνει.

Όπως σημειώνει, οι δύο ηλικιωμένοι «ήταν καλά μεταξύ τους, δεν μάλωναν ποτέ. Δεν είχαν καταφέρει να αποκτήσουν παιδιά, είχαν υιοθετήσει μια ανιψιά της 88χρονης και την μεγάλωσαν αυτοί σαν δικό τους παιδί. Ζούσαν μόνοι τους και ήταν μια χαρά μεταξύ τους».

«Θα συνεχίσει την έρευνα της η αστυνομία και θα βρεθεί η αλήθεια», καταλήγει ο ξάδελφος του θύματος.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.