Συγκροτημένοι αγωνιστές όλων των κατηγοριών…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
O δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Πατρέων Χρήστος Πατούχας, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου:
Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι
Λόγω της πρώτης παρουσίας μου στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρουσιάζω ένα σύντομο βιογραφικό μου:
«Ο Χρήστος Πατούχας γεννήθηκε το 1951 στην Άνω χώρα της Ναυπακτίας Τέλειωσε εκεί το Δημοτικό Σχολείο και στην συνέχεια το εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Ναυπάκτου. Σπούδασε στην Αθήνα και κατοικεί στην Πάτρα από το 1975.Επαγγελματικά, δραστηριοποιήθηκε για 40 χρόνια σαν ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός κατασκευαστής ιδιωτικών και δημοσίων τεχνικών έργων. Διετέλεσε για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του επαγγελματικού Συλλόγου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Πάτρας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΕΣΕΔΕ και σύνεδρος σε πάνω από δέκα πανελλήνια συνέδρια. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Από το 1982 ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Πατρέων. Υπήρξε μέχρι τώρα έξι φορές υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων. Έχει διατελέσει πολλές θητείες Δημοτικός Σύμβουλος, είναι ο αρχαιότερος εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος από το 1986. Από τα πολύ νεανικά του χρόνια, συνδέθηκε με την κομμουνιστική Αριστερά και παρακολούθησε μαζί της τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων 50 και πλέον χρόνων. Υπήρξε μέλος και στέλεχος της Κομμουνιστικής Νεολαίας και του ΚΚΕ μέχρι την διαγραφή του το 1985. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό πολιτικών άρθρων και παρεμβάσεων για την εκάστοτε πολιτική και Δημοτική συγκυρία τα τελευταία 40 χρόνια. Είναι από το 1976 παντρεμένος με την Ελένη Πατούχα και έχουν δύο κόρες, την Φωτεινή και την Παρασκευή (Βιβή) Πατούχα και τέσσερα εγγόνια, τον Παναγιώτη 14, τον Χρήστο-Μάξιμο και τον Αχιλλέα 8 χρόνων και τον Ιάσωνα 5 χρόνων.»
Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο συνδημότης μας θα βρει και μπορεί να επιλέξει συγκροτημένους αγωνιστές όλων των κατηγοριών. Ο στόχος είναι, η δημοτική ομάδα που θα εκλεγεί να είναι πολιτικά επαρκής, αξιόμαχη και με προοπτική, με ικανότητα στην διοίκηση, την κινητοποίηση και την ποιοτική παραγωγική λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.
Αξιολογώ παλιούς και νέους συναγωνιστές και συντρόφους: Την Λαμπρινή Αναγνώστου, τον πολύ νέο και πλέον έμπειρο στέλεχος Μιχάλη Αναστασίου, την Βικτωρία Αξιώτη για την αφοσίωση της, τον πολύ παραγωγικό Νίκο Ασπράγγαθο, την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη με την οποία συνυπάρχουμε αρμονικά στον Π.Ο., την Ιουλία για την αυταπάρνηση της, τον Χρήστο Γιαννόπουλο για τις ιδιαίτερες ικανότητες του, καλλιτεχνικές και διοικητικές, την Ειρήνη Γκέστα και τον εξαιρετικά έμπειρο και με συνολική συγκρότηση φίλο μου Χρήστο Γκρεκιώτη, τον Μήτσο Δημησιάνο και το μεράκι του, τον φίλο μου γιατρό Κώστα Δραγώτη, την γιατρίνα μου Ασημίνα Ζανιά Κεραμιδά, τον ενθουσιασμό και την αγνότητα της, ο Βαγγέλης Κατσακούλης με ιδιαίτερα πετυχημένη θητεία, 0 Χρήστος Κορδάς με την συσσώρευση εμπειρίας σε όλους τους τομείς του Δημοτικού έργου, η Ήρα Κουρή και η πολυετής γνωριμία μας, η εξαιρετική μου φίλη Νίκη Λέφα με τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες της, ο πολύ αποτελεσματικός Γιώργος Μαγιάκης, ο φίλος μου Ανδρέας Μάζης, ο Γιώργος Μάρκου, ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μελάς με τις συνθετικές ικανότητες του, ο Θανάσης Μοδές, ο ΣτέλιοςΠαλαρμάς, ο Ανδρέας Παπανικήτας με την πολυετή εμπειρία και αποτελεσματικότητα του, ο πολύ παλιός φίλος μου Τάκης Πετρόπουλος, η Βίβιαν Σαμούρη με την πολυσχιδή προσωπικότητα της, η Κατερίνα Σίμου με τον νεανικό ενθουσιασμό και την συνθετική σκέψη, ο φίλος μου από πολύ παλιά Παύλος Σκούρας, η Φωτεινή Συριώτη Κυπραίου με την πλούσια κοινωνική δραστηριότητα, η Ιουλία Συρωκώστα Σταθοπούλου με το πλούσιο βιογραφικό και την ανθρώπινη ευαισθησία, η Τασία Τογιοπούλου με την ολοκληρωμένη σκέψη και τις πλούσιες ικανότητες, ο φίλος μου Θόδωρος Τουλγαρίδης. Και οι 107 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, συγκεντρώνουν πλούσια προσόντα κοινωνικής προσφοράς, αγώνων για τον άνθρωπο και τα δικαιώματα του. Από αυτούς θα προκύψει η Δημοτική μας ομάδα, που πρέπει κατάματα να σημαδεύει το μέλλον και την προοπτική, την αντοχή και την μαζική κοινωνική επιρροή.
Υπάρχουν στα ψηφοδέλτια των επί μέρους δημοτικών ενοτήτων, αρκετοί αξιόλογοι συναγωνιστές, που μπορούν με την δική τους δράση να τις αναστήσουν δημιουργώντας ζωντανούς λαϊκούς θεσμούς και όργανα διεκδίκησης και αγώνων.
Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες
Είναι προφανές, ότι χρειάζομαι την υποστήριξη σας, τον καλό λόγο και την ψήφο σας. Δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβω να σας επισκεφθώ και να μιλήσουμε προσωπικά. (Η συγκυρία μου επιβάλλει να είμαι συνεχώς μεταξύ ιατρείων και ιατρικών εργαστηρίων, ελπίζω όχι ξανά εσωτερικός σε Νοσοκομείο).Θα αρκεστείτε στην δημόσια δέσμευση μου, ότι η ένταξη μου στην Λαϊκή Συσπείρωση έγινε με πολιτικά κριτήρια, πρωτίστως με κριτήρια το συμφέρον του Πατραϊκού λαού,, έγινε άνευ όρων, γιατί αυτό υπαγόρευε η πολιτική μου άποψη και το ένστικτο μου. Θεωρώ ότι εξετάσεις ανιδιοτέλειας και ιδεολογικής αφοσίωσης, έχω δώσει επιτυχώς, πολλές φορές μέχρι τώρα, με την στάση και την μακροχρόνια δράση μου.
Το σημαντικό είναι να απαντήσουμε επιτυχώς στα διλήμματα των καιρών και της ιστορίας. Να διασφαλίσουμε την πορεία προς τα μπρος, προς την πρόοδο και τα λαϊκά δικαιώματα. Για να εμποδίσουμε τους πραγματικούς εχθρούς, αλλά και αφελείς καλοπροαίρετους, να επιβάλλουν καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα. Να μην διαψεύσουμε τα παιδιά μας και την νέα γενιά, να μην υπονομεύσουμε το αύριο! Στο τέλος του δρόμου, είναι βέβαιο, ότι οι ρωγμές και οι χαραμάδες θα είναι πολλές και πιο ευδιάκριτες. Σε όλη τη χώρα! Δεν υπάρχει άλλη απάντηση στην πολλή θλίψη, στον πολύ πόνο που κυκλώνει την πατρίδα μας από άκρη σε άκρη. Αξίζει την προσπάθεια και τον αγώνα μας! Και ας θέλει ακόμα πολύ φως να ξημερώσει!
ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ-ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.