Κακοκαιρία Daniel – Βόλος: Έκκληση για βοήθεια στις έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου αγνοούμενου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο πατέρας του 42χρονου που αγνοείται από χθες το πρωί στην Αγία Αικατερίνη στον Βόλο, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Daniel, απευθύνει έκκληση στις Αρχές να συνεχίσουν την αναζήτηση, καθώς όπως αναφέρει η διαδικασία της αναζήτησης έχει σταματήσει.

«Να βρούνε τα παιδιά τον πατέρα τους να τον αγκαλιάσουμε»

«Προσπάθησε να σώσει το παιδί του έξω. Και δεν πρόλαβε να σώσει τον εαυτό του», είπε στο thenewspaper.gr, αποκαλύπτοντας ότι, οι αρμόδιοι, δεν ψάχνουν σήμερα τον 42χρονο.

«Χθες μας βοήθησαν και έψαχναν. Τώρα ψάχνουμε εμείς, όλο μας το σόι μέσα στα ποτάμια να βρούμε κάτι. Αν δεν έρθει η ΕΜΑΚ να βοηθήσει δε θα βρεθεί, τώρα που το νερό έπεσε. Είναι ειδικοί», τόνισε.

«Μόλις πέφτει η βροχή πηγαίνουμε εμείς και μπορεί να γίνει και κανένα ατύχημα. Δεν βρίσκουμε κανέναν να μας βοηθήσει. Θεωρείται ακόμα αγνοούμενος. Ήταν τόσο ορμητικά τα νερά που το τζιπ το έκανε σμπαράλια. Παρακαλώ το Λιμεναρχείο να ψάξει και στη θάλασσα, στην εκβολή του χειμάρρου Κραυσίδωνα. Να βγάλουν δύο σκάφη να ψάξουν μήπως τον βρούμε. Να βρούμε το παιδί μας, να βρούνε τα παιδιά τον πατέρα τους να τον αγκαλιάσουμε», κατέληξε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.