Ο Kevin Hart κατέληξε σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από αγώνα ταχύτητας με πρώην παίκτη του NFL: «Ο πιο ηλίθιος άνθρωπος στον κόσμο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κέβιν Χαρτ χαρακτήρισε με χιούμορ τον εαυτό του ως τον «πιο ηλίθιο άνθρωπο στον κόσμο» μετά από έναν έντονο αγώνα δρόμου με τον πρώην αστέρα του NFL Στέβαν Ρίντλεϊ που τον άφησε με σχισμένους μύες και καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο κωμικός ανέβασε σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί τη διασκεδαστική αλλά και ατυχή τροπή των γεγονότων.

Σε ένα βίντεο στο Instagram που απευθύνεται στους εντυπωσιακούς 178 εκατομμύρια ακολούθους του, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών αφηγήθηκε την ιστορία, λέγοντας: «44 και κάθομαι κάτω!!!!! Πρέπει να είμαι ο πιο χαζός άνθρωπος στον κόσμο!!!!! Τα έκανα θάλασσα».

Περιγράφοντας λεπτομερώς το παραστράτημα, ο Χαρτ εξήγησε ότι ο τραυματισμός προέκυψε από μια πρόκληση για αγώνα ταχύτητας με τον πρώην running back των Patriots, Στέβαν Ρίντλεϊ. Υπερασπιζόμενος την απόφασή του να συμμετάσχει στον αγώνα, ο Χαρτ αποκάλυψε: «Αυτή η συζήτηση βασίστηκε στο ποιος είναι πιο γρήγορος. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι αρκετά γρήγορος. Ο Στέβαν είπε: “Κέβιν, δεν υπάρχει περίπτωση να με νικήσεις”».

Ο κωμικός απέδωσε αυτό το ατόπημα στο πέρασμα του χρόνου, τονίζοντας τις επιπτώσεις της προχωρημένης ηλικίας του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.