Γιοβάνοβιτς: “Δεν θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας στη Μασσαλία, αν δεν πίστευα στον Βαγιαννίδη δεν θα τον έβαζα”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου με τη Μαρσέιγ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, την χαρακτήρισε ως μια από τις καλύτερες με τον ίδιο στον πάγκο, μίλησε με καλά λόγια για τον Βαγιαννίδη και την εμφάνιση του ενώ σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Μασσαλία με στόχο να κάνει και εκεί το παιχνίδι του.

Αν και δεν το συνηθίζεται να μιλάτε για παίκτες, ένας απ΄όσους ξεχώρισαν στη σημερινή αναμέτρηση ήταν ο Βαγιαννίδης, σας δικαίωσε με την απόδοση του με όσα είχατε στο μυαλό σας πριν το παιχνίδι;

“Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να μου κάνετε αυτή ως πρώτη ερώτηση. Έχω την εντύπωση πως με αυτό τον τρόπο δίνουμε αξία σε πράγματα που για μένα δεν είναι τόσο σημαντικά. Για να είναι στον Παναθηναϊκό έχει αξία, στο σημερινό παιχνίδι και ο Βαγιαννίδης έκανε ένα καλό παιχνίδι.

Αν δεν το πίστευα δεν θα τον έβαζα. Πιστεύω σε όλους τους ποδοσφαιριστές απλά θα πρέπει να προσπαθούν κάθε φορά όταν παίζουν να κρατήσουν τη θέση τους στην ομάδα. Θα έχει καλές μέρες, θα έχει και κακές μέρες, επειδή είναι νέος το σημαντικό είναι να έχει τη στήριξη μας στις κακές μέρες”.

Ήταν η καλύτερη εμφάνιση με εσάς στον πάγκο, η πιο μεστή;

“Ειλικρινά δεν ξέρω αλλά σίγουρα ήταν από τις καλύτερες. Θα έλεγα ήταν πιο γεμάτη. Είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι και διαστήματα που δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι και με αφήνει ικανοποιημένο”.

Στις παλιότερες ευρωπαϊκές επιτυχίες ο Παναθηναϊκός έπαιζε στην κόντρα και ως συμπαγής στην άμυνα, σήμερα χτύπησε κάτω τη Μαρσέιγ, θα παίξετε με τον ίδιο τρόπο;

“Σας είχα πει και πριν το παιχνίδι πως σαν ομάδα δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη σκέψη και τη φιλοσοφία μας όσον αφορά το παιχνίδι και σίγουρα δεν θα την αλλάξουμε ούτε στη ρεβάνς. Σε αυτά τα ματς σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εμείς όπως σκεφτόμασταν μέχρι τώρα στα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο θα σκεφτούμε και τον επαναληπτικό”.

Είδαμε κάποια νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, φάνηκε να δίνουν περισσότερα τρεξίματα, και μετά το 55′ ήρθαν ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο, ;

“Θεωρώ πως έχουμε ένα καλό ρόστερ, μια καλή ομάδα. Σαν προπονητής ο τρόπος πως δουλεύουν σε καθημερινή βάση, πως βλέπουν τις προκλήσεις δεν είναι δύσκολο να παίρνουμε τις αποφάσεις. Έχουμε διάθεση να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό. Η δουλειά του προπονητή περιορίζεται στο να είναι ένας κρίκος μεταξύ των στόχων που έχουν ήδη μπροστά τους. Οι αλλαγές που έγιναν και στην ενδεκάδα και όσοι μπήκαν έδειξαν το ίδιο σκεπτικό, την ίδια διάθεση, ώστε να έχουμε τον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.