Μαρθελίνο: “Τελικός για εμάς στη Μασσαλία, ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μαρθελίνιο στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα της ομάδας του με 1-0 από τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως η Μαρσέιγ ήταν κατώτερη των περιστάσεων, μίλησε για τελικό στη Μασσαλία και σημείωσε πως πλέον σέβονται… διπλά τον Παναθηναϊκό.

Πως κρίνεται την κακή σας εμφάνιση;

“Η αλήθεια είναι πως ήμασταν κατώτεροι και δεν κάναμε αυτά που θέλαμε στο επιθετικό κομμάτι. Είμαστε μια ομάδα που “χτίζεται”, αυτό δεν είναι δικαιολογία αλλά πραγματικότητα. Τώρα την άλλη εβδομάδα στο Βελοντρόμ θα πρέπει να κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά”.

Πως κρίνεται την αποβολή του Κοντογκμπιά;

“Πιστεύω πως πήρε την πρώτη κάρτα αρκετά νωρίς, η αποβολή ήταν καταλυτική όσον αφορά τη συνέχεια του αγώνα. Μπορέσαμε να παίξουμε μια καλή άμυνα. Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες, έκανε το γκολ αλλά θα μπορούσα να πω πως μείναμε αρκετά συμπαγής”.

Πιστεύετε πως μπορεί να υπάρξει βελτίωση;

“Στον επιθετικό τομέα δεν παίξαμε καλά, θυμάμαι μόνο μια καλή στιγμή. Θα δουλέψουμε αρκετά μέχρι την επόμενη Τρίτη, έχουμε έξι μέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε και θα είναι ένας τελικός για εμάς γιατί αν δεν κερδίσουμε 2-0 δεν θα προκριθούμε στο Champions League”.

Μήπως έπρεπε να αλλάξετε τον Κοντογκμπιά νωρίτερα;

“Πρόκειται για έναν μέσο. Η δεύτερη κίτρινη είδατε πως βγήκε, αν το ήξερα θα τον άλλαζα. Για τριάντα λεπτά παίξαμε με παίκτη λιγότερο αλλά δεν αλλάζουμε έναν παίκτη όταν παίρνει κίτρινη κάρτα”.

Η Μαρσέιγ παραμένει το φαβορί μήπως το γεγονός της πίεσης να συνεχίσετε στο Champions League και η απουσία του Κοντογμπιά παίξει ρόλο στο δεύτερο παιχνίδι;

“Δεν μου δίνει περισσότερη πίεση γιατί πρέπει να σκεφτώ τι πρέπει να κάνουμε για να προκριθούμε. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό ίσως πλέον και ακόμα περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως θα περάσουμε”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.