Πάτρα: Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία- Συνελήφθησαν 12 άτομα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κύκλωμα  διακινούσε ναρκωτικά εντός των σχολείων και των σχολικών κοινοτήτων της Πάτρας.

Πρόκειται για 12 άτομα (11 Έλληνες και 1 Αλβανός), μεταξύ των οποίων και 4 μαθητές, συνεληφθησαν στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία της Πάτρας, στο πλαίσιο εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης, έπειτα από εκτεταμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, από την Παρασκευή το μεσημέρι, έως αργά τη νύχτα.

Οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για την δράση της σπείρας, τα μέλη της οποίας χρησιμοποιούσαν ως «βαποράκια» τους ανήλικους και τους ανάγκαζαν να πωλούν ναρκωτικά σε συμμαθητές τους. Την Παρασκευή, όταν έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα, έκαναν έφοδο σε σχολικό συγκρότημα κοντά στην πλατεία Μαρούδα και ανακάλυψαν τις κρύπτες που χρησιμοποιούνταν ως «καβάντζες» για τα ναρκωτικά.

Στο λούκι μιας κεραμοσκεπής του σχολείου βρήκαν ναρκωτικά και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ σε ένα ρολόι της ΔΕΗ ήταν κρυμμένες ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης και ecstasy.

Ακολούθησαν οι συλλήψεις των 12 εμπλεκόμενων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και έξι γονέων των ανηλίκων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.